SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Sims 5 tulee – mutta milloin?
  • Saara
    R

Sims 5 tulee – mutta milloin?

julkaistu: 12.05.2022 21:35

The Sims 5 ei ole vain hypoteettinen jatke, vaan EA on jo vahvistanut elämäsimulaation neljännen jatko-osan tulevan todeksi. Itse asiassa toimitusjohtaja Andrew Wilson lupaili tätä jo pari vuotta sitten. Peliä kehittävän Maxisin pomo on myös vihjaillut, että Sims 4:n uuden sisällön ohella koko pelisarjan tulevaisuuden ideointi on käynnissä. Tiedossa on varmasti mullistuksia pelattavuuteen ja elämäpelin ominaisuuksiin, mutta tärkein faneja askarruttava kysymys kuuluu: milloin The Sims 5 julkaistaan?

Koska sen paremmin EA kuin Maxiskaan ei ole hiiskunut konkreettisista ajankohdista, asialle omistautuneiden spekulaattoreiden ainoa vaihtoehto on penkoa tiedonmurusia. Esimerkiksi Maxisin työpaikkailmoituksista voinee päätellä jotakin.

Tuoreimmissa ilmoituksissa tarjotaan duunia animaatio-osastolla. Niissä on haettu esimerkiksi henkilöä, joka taitaa tunteita ilmaisevien ihmishahmojen animoinnin. “Esituotannossa” olevaan projektiin.

Joko Sims 5 on siis esituotannossa? Tyypillisessä videopelin kehityskaaressa esituotanto tarkoittaa vaihetta, jossa peliä ideoidaan, sille luodaan visio ja visiolle hankitaan toteuttajat. Tämän jälkeen seuraa tuotantovaihe. Jälkituotanto käsittää prosessin, jonka myötä peli päätyy yleisön nautittavaksi.

On hirmu vaikea sanoa, missä vaiheessa Sims vitonen lopulta on. Ilmeisesti kehittäjätiimi alkaa olla kasassa, jolloin tuotannon pyörät voisivat päästä vauhtiin lähiaikoina. Tympeä totuus kuitenkin on, että tässä vaiheessa prosessi voi viedä vielä vuosia. Tiedonmurujen odottelu jatkukoon.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Electronic Arts