SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Seuraavan Assassin’s Creed -pelin traileri julki – ilmestyy marraskuussa
  • Saara
    R

Seuraavan Assassin’s Creed -pelin traileri julki – ilmestyy marraskuussa

julkaistu: 20.05.2024 10:00

Ubisoft on vihdoin raottanut salaisuuksien verhoa Assassin’s Creed -pelisarjan uusimman julkaisun tieltä. Toimintaseikkailun seuraavan osan on jo aiemmin vahvistettu sijoittuvan feodaaliajan Japaniin, mutta vasta tällä viikolla paljastettiin pelin nimi ja muita yksityiskohtia. Assassin’s Creed Shadows -pelin virallinen traileri tarjoaa vilauksen tulevasta seikkailusta.

Pelaaja saa astua joko shinobi-salamurhaaja Naoen tai samurai Yasuken saappaisiin. Vaihtoehtoiset pelihahmot mahdollistavat kaksi täysin erilaista pelikokemusta, sillä eri yhteiskuntaluokkiin kuuluvien hahmojen tiet eivät liiemmin risteä. Naoe keskittyy varjoissa hiiviskelyyn ja harhauttamiseen valloittaessaan tukikohtia, kun taas Yasuke luottaa raakaan voimaan ja päihittää viholliset lähitaisteluissa. Hahmojen omintakeiset tarinat ja tyylit lisäävät pelin monipuolisuutta.

Trailerin ohella Ubisoft julkaisi toisenkin videon, jolla kehittäjät kertovat enemmän Naoesta ja Yasukesta. He paljastavat Yasuken perustuvan historialliseen henkilöön, joka palveli japanilaista lääninherraa 1500-luvun lopulla.

Assassin’s Creed Shadows näyttää tarjoavan ainutlaatuisen sukelluksen feodaaliajan Japanin salaperäiseen maailmaan, ja pelaajien odotukset ovat korkealla, kun peli ilmestyy marraskuun puolivälissä.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Ubisoft / Youtube