SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Selvisikö GTA 6:n jukaisupäivä?
  • Saara
    R

Selvisikö GTA 6:n jukaisupäivä?

julkaistu: 22.03.2024 12:38

Grand Theft Auto 6 on luultavasti kaikkien aikojen odotetuin videopeli. Vaikka Rockstar on tehnyt kaikkensa pitääkseen juonen ja yksityiskohdat salaisina, vuotajat ovat jopa uhmanneet lakia jakaakseen nettiin sisältöä tulevasta pelistä. Nyt sinnikkäät tietojen kaivelijat ovat mahdollisesti saaneet ongittua julkaisupäivän.

Viime joulukuussa julkaistiin GTA kuutosen traileri ja tieto siitä, että pelin äärelle päästään lopultakin vuonna 2025. Sen tarkemmin ajankohdasta ei hiiskuttu, mutta sittemmin kuultiin huhuja, jotka viittaavat alkuvuoteen. Näihinkin on nyt tullut tarkennusta.

Pelitoimittaja Jason Schrierin sekä JarlOfRivia– ja Nuro_Citrix-nimisten vuotajien mukaan odotusaikaa on alle vuosi jäljellä, sillä julkaisu tapahtuu tammi-helmikuussa. Jälkimmäisellä on jopa antaa tarkka päivämäärä: 18. helmikuuta 2025.

Etenkin Schrier on luotettu raportoija, ja muutkin mainitut tuttuja nimiä videopelimaailmassa. On siis erittäin mahdollista, että vuoden päästä uuden GTA:n parissa on ehditty hurjastella jo kuukauden päivät.

Silti Rockstarin vahvistusta yhä odotetaan.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Rockstar