SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Odotetun Civilization 7 -pelin traileri julki
  • Saara
    R

Odotetun Civilization 7 -pelin traileri julki

julkaistu: 08.06.2024 13:11

Kuten odotettua, 2K Games julkisti virallisesti Civilization VII -pelin Summer Game Festissä. Julkaisijalla tiedettiin olevan tapahtumassa jymyuutisia kerrottavanaan, ja sen verkkosivuille eilen lipsahtanut banneri sai fanit jo ounastelemaan tarkkoja tietoja seuraavan Sid Meier’s Civilization -pelin aikataulusta.

Pitkäikäinen strategiapelisarja saa jatkoa uudella osalla, jonka on määrä ilmestyä sekä tietokoneelle että pelikonsoleille vuonna 2025. Summer Game Fest -tapahtumassa julkaistiin elokuvamainen traileri, ja lisätietoja luvattiin elokuuksi.

Fanit osasivat odottaa tällaisia uutisia viimeistään eilen, kun uuden pelin banneri julkaistiin vahingossa 2K:n nettisivuilla juuri riittävän pitkäksi aikaa, jotta joku ehti postata Redditiin kuvakaappauksen.

Civilization VII Banner Up early in 2K Website
byu/rickreckt inGamingLeaksAndRumours

Vuoropohjainen strategiasarja on porskuttanut vuodesta 1991 lähtien, ja edellisen osan julkaisusta on kulunut lähes kahdeksan vuotta. Vaikka Civilization VI sai osakseen kiitosta, edustaa se monille sarjan heikompaa päätyä. Näin pitkän tauon jälkeen odotukset seuraavan pelin suhteen ovat korkealla. Civilization VII:ltä toivotaan entistäkin hiotumpaa, syvällisempää ja toimivampaa kokemusta.

Lähde: Kotaku Kansikuva: Sid Meier´s Civilization / Youtube