SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
s1mple lahjoitti jättisumman Ukrainan hyväksi
  • Saara
    R

s1mple lahjoitti jättisumman Ukrainan hyväksi

julkaistu: 21.11.2022 12:37

Ukrainalainen Natus Vincere päätti tukea sodan keskellä uurastavaa kotimaataan tositoimin. Organisaatio solmi kumppanuuden UNITED24:ään, joka on Ukrainaan kerättävien ja toimitettavien lahjoitusten pääväylä.

Oleksandr “s1mple” Kostylev lahjoitti hankkeelle lisäksi omasta taskustaan sadantuhannen dollarin potin, jolla lehdistötiedotteen mukaan hankitaan ambulanssi. NAVI hehkuttaa tähtipelaajansa aloitteellisuutta yhteistyön luomisessa.

Samaisessa tiedotteessa organisaatio esittelee suunnitelmansa isännöidä suuri CS:GO-hyväntekeväisyysturnaus ukrainalaisten kisajärjestäjien, Maincastin ja Starladderin, kanssa. U24:lle kerätyt rahat siirrettään Ukrainan keskuspankin tileille ja ohjataan lääketieteelliseen apuun. Sitten perustamisensa UNITED24 on kerännyt yli 200 miljoonaa dollaria.

– Tämä on ehdottomasti vuoden tärkein kumppanuus, kuvailee NAVI:n markkinointijohtaja Oleksandr Pavlenko toivoen, että muut kumppanit liittyvät lahjoittajajoukkoon.

– Olemme iloisia, että meillä on mahdollisuudet ja resurssit auttaa.

Ukrainan varapääministeri ja digiministeri Mykhailo Fedorov painottaa, että jokainen UNITED24:n kautta lahjoitettu avustus lääkintään tarkoittaa säästyviä ihmishenkiä. Rahoilla hankitaan kymmeniä ambulansseja, keinokeuhkoja ja lääkintävälineitä. Fedorov ilmaisi kiitoksensa s1mplelle ja muille pelaajille.

– Tämä on loistava esimerkki siitä, kuinka yritysten tai yhteisöjen edustajat voivat viedä meidät lähemmäs voittoa.

Lähde: Dust2.us Kansikuva: PGL