SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Runescape-lähetysten legenda menehtyi 69-vuotiaana
  • Saara
    R

Runescape-lähetysten legenda menehtyi 69-vuotiaana

julkaistu: 17.10.2022 18:46

Vanhan kunnon Runescapen striimaamiseen erikoistunut Tony “RSGloryAndGold” Winchester siirtyi ajasta ikuisuuteen viime viikolla 69 vuoden iässä. Taakse jäivät aivosyövän aiheuttamat kärsimykset.

Hän oli seuratuin Twitchin puolella, jossa kanavaa tilasi yli 351 000 katsojaa.

Twitter-tiedotteessa 14. lokakuuta todettiin lyhykäisesti: “Tony on menehtynyt”.

Vain viisi päivää ennen kuolemaansa Tony ilmoitti kustantavansa hautajaisensa etukäteen ja perustaneen GoFundMe-sivun, jolle fanit voisivat lahjoittaa rahaa hänen perheensä tueksi sekä tuhkauskuluja varten.

Rahaston tavoitesumma on 50 000 dollaria, josta varsin vikkelästi on saatu jo valtaosa kokoon 1300 lahjoittajan voimin. Keräystilille Tony kirjoitti:

– Hei, nimeni on Tony Winchester. Olen 68-vuotias. Minulla on diagnosoitu aivosyöpä. Aivoissani on kaksi pahanlaatuista kasvainta eri alueilla, minkä vuoksi menetän näköni, minulla on kova päänsärky, enkä pysty tekemään sitä, mitä eniten rakastan, eli striimaamaan.

Runelähetyksiensä kautta monia pelin saloihin opastanut legenda tahtoi kiittää seuraajiaan tuesta ja siitä, että he ovat tuoneet hänen elämäänsä merkitystä ja iloa.

Kuolinuutisen jälkeen Runescape-yhteisöstä ja muilta Tonyn vaikutusalueilta on kummunnut hurja määrä surunvalitteluita ja kunnianosoituksia.

– Miten surullisinen uutinen, hän oli hieno mies ja sai monet ihmiset nauramaan ja unohtamaan ongelmansa. Lepää rauhassa legenda, kiteytti eräs.

Lähde: Dexerto Kansikuva: RSGloryAndGold, GoFundMe