SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Red Dead Redemption 2:n koirahahmon näyttelijä nukkui pois – Isännältä koskettavat muistosanat
  • Saara
    R

Red Dead Redemption 2:n koirahahmon näyttelijä nukkui pois – Isännältä koskettavat muistosanat

julkaistu: 20.06.2023 14:28

Red Dead Redemption 2 -pelin sympaattista Cain-koiraa näytellyt Einstein on menehtynyt. Lemmikkinsä poismenosta kertoi Instagramissa sen omistaja Jason Barnes. Syöpä uuvutti noin kolmetoistavuotiaan karvakorvan.

Vuonna 2018 julkaistu Red Dead Redemption 2 on massiivinen avoimen maailman menestyspeli, jossa seikkaillaan hämmästyttävän yksityiskohtaisessa miljöössä täynnä erilaisia aktiviteetteja, henkilöitä ja tehtäviä. Pelissä temmeltää myös hauva nimeltä Cain, jonka pelaaja kohtaa pian Dutchin jengeineen pystytettyä leirinsä Clemens Pointiin. Hylätty rekku ilmaantuu alueelle, ja päähenkilö John Marstonin poika Jack saa siitä toverin.

Vaikkei Cainin rooli pelissä ole suurensuuri, on se valloittanut pelaajien sydämet. Aidosti liikkuvan ja käyttäytyvän siitä teki Einstein, joka toimi liikkeenkaappauksen mallina.

– Einstein oli todella vertaansa vailla, kirjoittaa isäntä Barnes muistopostauksessaan.

– Jo tapaamisemme hetkellä välillemme muodostui syvä side, ja oli selvää, että meitä odottaisivat lukemattomat yhteiset seikkailut. Olit käsittämättömän älykäs, millä ansaitsit nimen Einstein; vaikka toisinaan nimi saattoi tuntua vitsiltä.

Einstein päätyi peliroolihommiin isäntänsä kautta. Barnes työskenteli animaattorina Rockstar Gamesilla, kun RDR2:ta kehitettiin pitkään ja hartaasti. Hän toi karvaisen kaverinsa auttamaan pelin koirahahmon animoinnissa liikkeenkaappaustekniikan avulla. Tämä tarkoitti sitä, että Einsteinin täytyi pitää yllään supersankarimaista haalaria, jossa killuvat pienet valkoiset pallot auttoivat tietokonetta tallentamaan ja seuraamaan koiran liikkeitä. Einsteinin työ oli niin suureksi hyödyksi, että sen nimi mainittiin Red Dead Redemption 2:n lopputeksteissä muiden ihmis- ja eläinnäyttelijöiden joukossa.

– Vaikka yhteinen aikamme on päättynyt, muistosi elää ikuisesti. Red Dead Redemption 2 saattoi ikuistaa sinut Cainina, mutta todellinen olemuksesi säilyy yhdessä luomissamme muistoissa. Oppisi uskollisuudesta, rakkaudesta ja elämästä nauttimisesta eivät koskaan unohdu, Barnes lausuu.

– Lepää rauhassa tietäen, että sinut muistetaan ikuisesti legendana, seikkailukaverina ja parhaana ystävänäni. Kiitos kaikesta, rakas nallekarhuni.

Lähde: Kotaku Kansikuva: Rockstar Games