SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Pokemon Go -fanit hiilenä: päivitys pilasi avatarit
  • Saara
    R

Pokemon Go -fanit hiilenä: päivitys pilasi avatarit

julkaistu: 03.05.2024 19:00

Pokémon Gon pelaajat ovat vuosikausia toivoneet, että pelissä voisi muokata avatarin hiusten pituutta ja mallia. Uusin päivitys toi halutun ominaisuuden korkojen kera, mutta saikin fanit epäuskoisen kiukun valtaan.

Niantic julkaisi lisättyä todellisuutta hyödyntävään suosikkipeliinsä Rediscover Pokémon Go -päivityksiä huhtikuussa. Pelin ilmettä uudistaviin lisäyksiin kuuluvat monimuotoiset biomit sekä pelaajahahmon muokkaus. Oman avatarin ulkonäköä voi nyt viilata säätimillä. Mutta mitä iloa on hienosäädöstä, jos yleisilme on kamala? Tätä mieltä ovat lukuisat ärtyneet fanit sosiaalisessa mediassa.

Pelaajat moittivat uusia hahmoja aneemisen kalvakoiksi ja mittasuhteiltaan omituisiksi. Ja ne hiukset – monta vaihteohtoa näyttää tyhmältä! Koska päivitys pakotti siirtymään uuteen tyyliin, moni pelaaja katsoi parhaaksi sonnustaa avatarinsa hassuihin pukuihin ja rekvisiittaan, jotta sen ulkonäkö ei haittaisi niin paljon.

Niantic on osoittanut huomanneensa vastalauseet pyytämällä käyttäjäkunnalta palautetta uudistuksista. Yhtiö on vakuuttanut, että avatareista vastaava tiimi ottaa palautteet vakavasti. Se ei kuitenkaan vielä tarkoita, että vanhat tutut hahmotyylit palaisivat takaisin.

Lähde: Dot Esports 1 / 2 Kansikuva: Niantic