SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Pelaa oma Avara luontosi – Minecraftin ja BBC:n yhteistyö vie biomista toiseen
  • Saara
    R

Pelaa oma Avara luontosi – Minecraftin ja BBC:n yhteistyö vie biomista toiseen

julkaistu: 26.01.2024 16:00

Minecraft ja BBC ovat jälleen lyöttäytyneet luontodokumenttihenkiseen yhteistyöhön. Toissa vuonna tempaus liittyi Frozen Planet II -sarjaan, kun taas uusi yhteistyö perustuu Planet Earth III:een.

Planet Earth III on taattua David Attenborough -kamaa. Eeppisessä ja koskettavassa dokkarisarjassa esitellään monimuotoisia ekosysteemejä ympäri maailmaa ja keskitytään myös uhkiin, joita erityisesti me ihmiset aihauttamme näille kauniille kolkille.

Mojangin ikisuosikin ja BBC Studios Natural History Unitin yhteisluomus Planet Earth II -maailma julkaistiin Minecraftiin viime viikolla. Se sisältää viime vuonna Briteissä esitetyssä sarjassa nähtyjä maisemia ja eläimiä. Suomessa Planeettamme Maa III tulee telkkarista Avarassa luonnossa huhti-toukokuussa.

Pelissä pääsee eläytymään niin petojen kuin saaliseläintenkin elämään viidakoissa, savanneilla ja merissä. Miltä tuntuisi merikarhun, valkohain, myskihärän, suden tai leopardin nahkoissa, tai millaista olisi tutkia ekosysteemejä mehiläisen näkökulmasta?

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Mojang