SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Nyrkkeilyuralle lähtenyt PashaBiceps tahtoo kamppailla toista CS:GO-legendaa vastaan kehässä
  • Saara
    R

Nyrkkeilyuralle lähtenyt PashaBiceps tahtoo kamppailla toista CS:GO-legendaa vastaan kehässä

julkaistu: 06.03.2023 14:48

Puolalaisella CS:GO-legendalla Jarosław “PashaBiceps” Jarząbkowskilla on parhaillaan käynnissä valmistautuminen vapaaottelutapahtuma High Leagueen. Kevään alkajaisiksi eläköitynyt kilpapelaaja paljasti erään kollegan, jonka haluaisi kohdata kehässä tulevaisuudessa.

Mateusz Kaniowskin haastattelussa entinen Virtus Pro -pelaaja myönsi kaipaavansa kansainvälistä vastusta myös uudella urallaan. Erityisesti hän nimesi Lincoln “fnx” Laun, joka 34-vuotiaan PashaBicepsin tapaan on CS:GO-veteraani. Fnx muistetaan kahdesta major-voitostaan Luminosityn ja SK Gamingin paidassa.

-Mielestäni meidän pitäisi ottaa yhteyttä fnx:n kaltaisiin pelaajiin, Brasiliassa on valtava yhteisö ja uskon, että liitto olisi erittäin tyytyväinen katsojalukujen tienesteistä, hän huomautti.

PashaBicepsin mielestä High Leaguelle olisi hyödyksi ratsastaa hänen tunnettuudellaan ja järjestää hänelle mahdollisuuksia laajentaa reviiriään.

Maaliskuun 18. päivänä puolalainen ottelee Marcin Dubielia vastaan High League Sixissä Katowicen Spodek-areenalla. Samassa paikassa irtosi CS:GO Major — EMS One Katowice 2014 -voitto.

Viimevuotisessa kilpailussa hänellä oli vastassaan puolalainen vaikuttaja ja kehonrakentaja Michał “Owca WK” Owczarek, jonka CS-tähti peittosi yhteisön suurella kannustuksella.

Lähde: Dexerto Kansikuva: DreamHack