SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Näppis kuin kahvikuppi! Keraamiset näppäimistöt tulossa
  • Saara
    R

Näppis kuin kahvikuppi! Keraamiset näppäimistöt tulossa

julkaistu: 18.06.2022 09:00

Jokaisella kunnon pelaajalla on tietenkin RGB-väreissä loistavat ledit näppäimistössään. Mutta kuinka moni ymmärtää, miten huonosti muoviset näppäimet antavatkaan oikeutta kirkkaina loistaville väreille? Firma nimeltä Cerakey ottaa tämän vakavasti ja on kehittänyt maailman ensimmäisen keraamisen näppäimistön.

Kiinalaisyrityksen kickstarter-kampanja tavoitteli reipasta 6000 dollaria, mutta sai kokoon lopulta puolen miljardin rahoituksen. Kiinnostusta täydelliseen värien toistoon siis löytyy.

Ongelma muovisissa nappuloissa on se, että valoa riittävästi läpäistäkseen ne olisi tehtävä niin ohuiksi, että mukava ja auditiivisesti hienostuneen tömisevä näppäilykokemus kärsisi. Keraamiset hatut ovat ohkaisinakin jykevämmät ja kauniin kiiltävät – ja päästävät valon leikittelemään vapaammin.

Joukkorahoituskampanja päättyi juuri, ja early bird -kappaleet ovat myynnissä. Pian Cerakeyn verkkokauppaan tupsahtanee kaikkien saataville kahvikuppeihin mätsäävä värivalikoima maailman ensimmäisiä keraamisia näppäimistöjä.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Cerakey