SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Muistatko Tamagotchit? Fani löysi muovimunan pikseleihin piiloutuneen niksin
  • Saara
    R

Muistatko Tamagotchit? Fani löysi muovimunan pikseleihin piiloutuneen niksin

julkaistu: 10.06.2024 18:00

Vuosituhannen vaihteen villitys, virtuaalilemmikki Tamagotchi, kätkee yhä yllätyksiä  munanmuotoisiin kuoriinsa. Kolmella näppäimellä elätettävillä pikseliotuksilla on yhä omistautuneita faneja, joista eräs onnistui nyt selvittämään monimutkaisen kikan, jolla saa pari NPC-hahmoa pelattaviksi.

Niksi koskee erityistä Mothra-mallin Tamagotchia, joka julkaistiin Japanissa vuonna 1997 Rebirth of Mothra II -nimisen leffan promotuotteena. Elokuvan tapaan Mothra-jättiläskoiperhosella on virtuaalilemmikkinäkin kaksi ikiomaa hoivaajaa, keijut nimeltä Moll ja Lora. Tamagotchi-yhteisön Discordissa nimimerkillä rhubarb_pie kirjoittava fani selvitti pelin koodista, kuinka näistä kaksosista tulee kasvatettavia lemmikkejä.

Kuva: rhubarb_pie

 

Rhubarb_pie tiesi ennalta, että masiinan paristoa räpläämällä tämän easter eggin voi saada aikaan, mutta seikkaperäisissä ohjeissaan hän selostaa, kuinka temppu tehdään rehellisellä työllä. Sinänsä yksinkertaista: Mothra Leo -tamalle on tarjottava täydellinen elämä. Nälkä- tai onnellisuuspalkki ei saa laskea nollille, ja lemmikin tarpeet ja toiveet on tyydytettävä 15 minuutin sisällä.  Paino täytyy pitää 70 tonnin paikkeilla ja pipit hoitaa heti. Näin on jatkettava noin 80 tuntia – ja sitten onkin aika antaa lemmikin brutaalisti kuolla nälkään ja masennukseen.

Kuollessaan Mothra Leo pyöräyttää munan, mutta se päivitetään uuteen munaan painamalla A+C-näppäinyhdistelmää.  Sieltä kuoriutuva poikanen kasvatetaan samaan tyyliin kuin edellinen, ja lopulta se kehittyy Molliksi ja Loraksi.

– Konsti saada ne on äärimmäisen hämärä, joten en ole lainkaan yllättynyt, ettei sitä ole löydetty ennen tätä, ohjeen laatija kommentoi itse.

Muut harrastajat Tamatown Forumin Discord-kanavalla ilahtuivat ikihyviksi piilotettujen hahmojen mysteerin ratkeamisesta. Vuosikymmeniä vanhaan muovimunaan voi kätkeytyä vielä vaikka mitä salaisuuksia.

Lähde: Kotaku Kansikuva: YouTube / AtlanticRaven