SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Minecraft-leffan uusin yritys – Mukana tähtinäyttelijöitä Game of Thronesista
  • Saara
    R

Minecraft-leffan uusin yritys – Mukana tähtinäyttelijöitä Game of Thronesista

julkaistu: 29.06.2023 18:32

Pitkään kaavailtua Minecraft-peliin perustuvaa elokuvaa ei ole millään meinattu saada tuotantoon asti. Tuoreen ilmoituksen mukaan kuvaukset alkavat vihdoin virallisesti elokuun alussa Uudessa-Seelannissa.

Elokuvan ohjaa Jared Hess, jonka aiempia töitä ovat Napoleon Dynamite sekä Masterminds. Game of Thronesista ja Aquaman-leffoista tuttu Jason Momoa on kiinnitetty näyttelijäkaartiin, mutta hänen tarkkaa rooliaan ei ole vielä julkistettu. Huhutaan, että Pedro Pascal (niin ikään GoT-tähti, tunnettu myös sarjasta Narcos) näyttelisi Steveä. Mukana lienee myös koomikko Matt Berry, joka muuten dubbaa Muumipappaa Muumilaakso-sarjan englanninkielisessä versiossa.

Elokuvan juonikuviot ovat vielä hämärän peitossa, mutta useat lähteet mainitsevat sen perustuvan kahden aiemmin hylätyn Minecraft-elokuvaprojektin suunnitelmiin. Itse peliä kun ei voi juonivetoiseksi kutsua.

Ensimmäinen yritys siirtää hiekkalaatikkopeli valkokankaalle käynnistyi vuonna 2014. Warner Brosin oli tarkoitus tuottaa Rob McElhennyn ohjaustyö, mutta vuoteen 2018 mennessä projekti oli kuopattu. Sittemmin ohjaajaksi palkattiin Peter Sollett, mutta tämäkin projekti peruuntui parin vuoden ihmettelyn jälkeen.

Nyt Warnerilla ollaan sitä mieltä, että tällä kertaa homma rykäistään maaliin, ja Minecraft-elokuva ilmestyy 4. huhtikuuta 2025. Odottaa siis yhä saa joka tapauksessa.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Mojang / Universal Pictures