SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
“Kunhan pysyn terveenä” – Kehittäjä ei tahdo luopua pelistään ainakaan vuosikymmeneen
  • Saara
    R

“Kunhan pysyn terveenä” – Kehittäjä ei tahdo luopua pelistään ainakaan vuosikymmeneen

julkaistu: 31.01.2022 11:30

Final Fantasy XIV:n tuottaja ja ohjaaja Naoki Yoshida on ilmoittanut aikeistaan jatkaa pelin parissa vastedeskin.

Final Fantasy XIV on roolipelimaailmaan sijoittuva massiivinen moninpeli, joka on noin vuosikymmenen vanha. Peli on ollut viimeisen puolen vuoden aikana useasti otsikoissa, johtuen sen pelaajamäärien kasvusta.

Lue lisää: Yli 10 vuotta vanha peli on liian suosittu: myynti lopetettiin

Yoshida kommentoi asiaa FFXIV mahjong -turnauksen livelähetyksessä, ja mainitsi tulevaisuudensuunnitelmansa jo marraskuussa japanilaiseen videopelilehteen kirjoittamassaan kolumnissa. Yoshidalla on monta rautaa tulessa, mutta siitä huolimatta hän aikoo pysytellä pelin ohjaksissa seuraavankin vuosikymmenen kehitysjakson, kunhan pysyy terveenä.

Yoshida ilmoitti myös, että ensi kuussa on tulossa erityisiä Letter from the Producer -livelähetyksiä, joissa käsitellään tulevia uudistuksia, korjauksia ja laajennuksia peliin. Final Fantasy 14:sta Endwalker-laajennukseen on tulossa korjauspäivityksiä ja suuren Patch 6.1 -paketin ensi maistiaiset uusine tehtävineen saadaan maaliskuussa.

Nykyisten pelien lisäksi Yoshida työstää myös Final Fantasyn kuudettatoista osaa, jonka matka pelaajien hyppysiin on tosin puolisen vuotta jäljessä.

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: Square Enix