SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Karauta kamelilla aavikolle! Minecraftin seuraava versio tulee
  • Saara
    R

Karauta kamelilla aavikolle! Minecraftin seuraava versio tulee

julkaistu: 19.10.2022 07:00

Mojang paljasti vuotuisessa Minecraft Livessä olennaisia yksityiskohtia ikivihreään selviytymispeliinsä tuloillaan olevasta 1.20-päivityksestä. Tärkein tieto on tietenkin julkaisuhetki, joka koittaa suunnitelman mukaan keväällä 2023. Kehittäjäfirma ilmoitti kuitenkin myös, että päivityksen ensimmäiset pelattavat ominaisuudet ja testipätkät olisivat käytettävissä jo “muutaman päivän kuluttua”.

Toisin kuin aikaisempia suuria päivityksiään, Mojang ei toistaiseksi ole nimennyt 1.20:ta, vaan toivoo sen muotoutuvan omanlaisekseen vuorovaikutuksessa pelaajien kanssa. Tuleviin ominaisuuksiin lukeutuvat seitsemän uutta oletusihoa klassisen Steven ohelle. Mojangin tarkoitus on, että useampi ihminen voisi luoda pelissä itsensä kaltaista ihmistä edustavan hahmon joutumatta turvautumaan modeihin.

Päivityksen myötä mahdolliseksi tulee myöskin bambun käyttö rakennusmateriaalina. Ja kameleilla ratsastaminen! Toisin kuin hepat, aavikon juhdat voivat loikkia jokien yli. Ja mikä parasta, ne jaksavat jolkottaa kyydissään kaksikin hahmoa kerrallaan.

Ensimmäiset kokeiluominaisuudet ilmaantunevat hetkellä millä hyvänsä.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Mojang