SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Ilouutinen The Sims 5:n odottajille: peruspeli ei maksa pennin pyörylää
  • Saara
    R

Ilouutinen The Sims 5:n odottajille: peruspeli ei maksa pennin pyörylää

julkaistu: 17.09.2023 06:11

Advertisement

EA ja Maxis ovat vahvistaneet, että The Sims 5 tulee olemaan ilmaiseksi pelattava peli. Maxis lupasi viimeisimmässä yhteisöpäivityksessään, että Project Rene -työnimellä kulkeva jatko-osa on aiempaa laajemman yleisön saavutettavissa.

Kehittäjien mukaan tuttu Sims-henki löytyy viitospelistäkin, eli perusperiaatteet ovat samat uudenlaisesta esitystavasta huolimatta. Aiemmin menestyksekkäitä elementtejä aiotaan innovoida eteenpäin.

Project Rene aiotaan itse asiassa julkaista The Sims 4:n rinnalle; tulevaisuudessa niitä kumpaakin pidetään yllä päivityksin. Peruspeli on täysin ilmainen ladata ja pelata. Lisäosia ja erikoispaketteja myydään samaan tapaan kuin aiemminkin, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö peruspeliinkin tulisi suoraan päivityksiä.

Kehitystyön varrella Maxis aikoo rekrytoida testipelaajia.

– Suora pelaajapalaute on ollut arvokkaimpia Maxisilla käyttämiämme työkaluja, totesi tuotantojohtaja Stephanie Callegari.

Julkaisupäivästä ei vielä ole hiiskuttu. Viime vuonna Maxis järjesti yksityisen testitilaisuuden suuren pelaajaryhmän kanssa, mutta tuolloin peli oli vasta varhaisessa kehitysvaiheessa. Lähitulevaisuudessa Maxis aikoo jatkaa testauksia.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: EA / Maxis