SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Hittipelien hybridi: CS-Wordle!
  • Saara
    R

Hittipelien hybridi: CS-Wordle!

julkaistu: 19.03.2022 18:49

Wordle-villityksen riemastuttavin ilmiö ovat mitä erilaisimmat spin-offit, joita putkahtelee intternetsiin vähän väliä. Kieliversioiden lisäksi löytyy niin matikkawordlea kuin valtiowordlea. Reddit-käyttäjä hollalele kuitenkin keksi, mitä ilmiselvästi vielä puuttui: CS-Wordle! Siispä hän nikkaroi pelin nimeltä CS:GOrdle.

Steamin suosituimman pelin Counter-Strike: Globan Offensiven sekä sana-arvuuttelun risteytyksessä arvataan pyssyjen skinejä. Arvausrivillä pitäisi kategorian, asetyypin, maalipinnan, harvinaisuuden ja hinnan perusteella päätyä oikeaan aseeseen kahdeksalla arvauksella. Pikkuiset aselaatikot vaihtavat väriä kuten esikuvapelissäkin, mutta numeerisissa luokissa tulee lisäksi vihje, pitäisikö tähdätä pienempään vai suurempaan arvoon.

Hi everyone, I just released CS:GOrdle, a Wordle game where you guess CS skins! from GlobalOffensive

Hollalele kertoi jättäneensä veitset pois pelistä, kun totesi homman menevän jo liian hankalaksi niin monella aseella. Silti pyssyjäkin riittää, joten peli ei ole ihan helppo. Helpotuksia toki löytyy, nimittäin vihjepainike, joka kertoo haettavan aseen kategorian sekä onko kyseessä CT- vai T-ase. Lisäksi voi pelata rajattomasti uusia pelejä päivittäisen pelin lisäksi. CS:GO Stash on myös suureksi avuksi, jos ei satu muistamaan kaikkien aseiden speksejä ulkoa.

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: hollalele