SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Hideo Kojima uudesta projektistaan: paluu Metal Gear Solid -tyyppiseen maailmaan
  • Juuso
    Syngelmä

Hideo Kojima uudesta projektistaan: paluu Metal Gear Solid -tyyppiseen maailmaan

julkaistu: 14.02.2024 18:48

Metal Gear Solidin ja Death Strandingin luonut Hideo Kojima kertoi uusista projekteistaan State of Play -lähetyksessä tammikuussa. Kojimalla on monta rautaa tulessa, joten miehen faneja tullaan hemmottelemaan lähivuosina.

Mainituksi tulivat niin Death Stranding 2, OD (Overdose) sekä Physint. Jälkimmäisin on Kojiman mukaan yhtälailla videopeli ja elokuva.

Japanilainen videopelivisiönääri kertoi jopa ottaneensa yhteyttä Oscar-palkittuun Hollywood-ohjaajaan, Guillermo del Toroon. Del Toron ohjaama The Shape of Water palkittiin vuoden parhaan elokuvan Oscarilla vuonna 2018.

Kojima lähestyi del Toroa mielessään yhteinen elokuva. Hollywood-ohjaaja vastasi kuitenkin Kojimalle, että Physint on jo muodostumassa elokuvaksi. Tästä Kojima sai entistä enemmän intoa ja motivaatiota visiolleen.

Kojima ja del Toro ovat tehneet aiemminkin yhteistyötä. Death Strandingissa Guillermo del Toro esittää Deadman-nimistä hahmoa, jolle äänensä on antanut Jesse Corti.

Ensimmäisessä HideoTuben videossa noin seitsemään vuoteen Kojima kertoo, että Physint tulee olemaan paluu juurille. Elokuvamainen peli tulee olemaan siis Metal Gear Solidin tyylistä toimintahiiviskelyä.

Kojima lupaa Physintin olevan ennen kaikkea peli, mutta nopeasti pelaamista katsova sukulainen tai ystävä vai luulla sitä elokuvaksi.

Kojima lopetti työnsä Konamilla 15. joulukuuta 2015. Tämän jälkeen Kojima on intoutunut työstämään uusia ideoita ja pelisarjoja.

60-vuotias Kojima on Konamista lähtemisen jälkeen kehittänyt Death Strandingin. Nyt kehityksessä ovat pelin jatko-osa Death Stranding 2 sekä kaksi täysin uutta ideaa, OD ja Physint.

Kojiman faneille japanilaisnero lähettää lämpimiä terveisiä.

– Täytän 10 vuoden kuluttua 70 vuotta. Toivottavasti en eläköidy koskaan, Kojima sanoo.

Lähde: Polygon | Kuva: Hideo Kojima