SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Hedelmävarkaissa käymisestä tuli Runescape-pelaajien lempipuuhaa – Uusi niksi luottaa joukkovoimaan
  • Saara
    R

Hedelmävarkaissa käymisestä tuli Runescape-pelaajien lempipuuhaa – Uusi niksi luottaa joukkovoimaan

julkaistu: 10.11.2023 14:30

Old School Runescapen pelaajat ovat löytäneet yhteistyön ilon ja voiman. Suosioon noussut niksi hämää minipeliä siten, että kaikki voivat olla hyödyksi kanssarunettajille ja kaikki myös saavat palkinnon.

Kyseinen minipeli on nimeltään Sorceress’ Garden,  ja se lisättiin peliin jo 2007, kauan ennen kuin vanhasta kunnon Runesta tuli old school. Pelissä on tarkoitus hiipiä läpi vehmaan sokkelon ja kähveltää sq’irkeja. Sq’irkit ovat mehukkaita hedelmiä, joista voi puristaa erilaisia mehuja, joiden juominen kehittää varastelutaitoja (thieving-pisteet membuilla) entisestään. Tavallisesti pelaajat hiippailisivat yksin puutarhan vartijoiden ohi ja keräisivät hedelmiä vaivihkaa. Vaan nytpä on keksitty tehokkaampi keino.

They are powerless against the masses boys.
byu/Mookie_Merkk in2007scape

OSRS-pelaajat ovat oivaltaneet 16 vuoden jälkeen, että sq’irking on hauskempaa ja tuloksekkaampaa yhteistyönä. He ryntäävät Sorceress’ Gardeniin niin sankoin joukoin, että vartijat ovat hätää kärsimässä. Kuten Mookie_Merkkin Reddit-videolla näkyy, puolisen tusinaa tietokoneen ohjastamia puutarhavahteja jäätyy täysin hedelmävarkaiden massaesiintymän edessä.

– Hauskinta varastelua pitkään aikaan, intoili nimimerkki mtd14 Redditissä ounastellen thieving-pisteidensä nousevan keksinnön myötä.

– Kuin gnut, jotka ylittävät joen Afrikassa, vertasi nimimerkki Airp0w ikoniseen luontodokumenttien kohtaukseen, jossa krokotiilit väijyvät antilooppilaumaa.

Korkeammat tahot ovat olleet yllättävänkin kannustavia uuden jäynän suhteen. Yksi pelin kehittäjistä kirjoittikin Redditissä, ettei tiimillä ole mitään sitä vastaan:

– Ei todellakaan ongelmaa sq’irkkeilyn kanssa, jatkakaa samaan malliin! hän kehotti.

Jagex jopa nimesi pari servua (World 523 ja World 524) nimillä “Sq’irkin'” ja “Sq’irkin’ Too”, jotta tiimihenkiset pelaajat löytäisivät toisensa helpommin.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Jagex / Mookie_Merkk / Reddit