SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
FURIA pisti pystyyn skeittausklubin – näkyvyyttä olympiatasolle?
  • Saara
    R

FURIA pisti pystyyn skeittausklubin – näkyvyyttä olympiatasolle?

julkaistu: 13.02.2023 07:00

Braslialaisorganisaatio FURIA julkisti männä viikolla uuden projektinsa nimeltä FURIA Skate Club. Uuden yhteisön on tarkoitus säteillä skeittilaudan välityksellä unelmien tavoittelun ilosanomaa niin Brasiliaan kuin ulkomaille.

– Liikettä hyödyntämällä positiivisen asenteen levittämiseksi ja tukemiseksi perustettu FURIA Skate Club on uusi nuorison liittolainen, jonka avulla he voivat elää unelmiaan ja saavuttaa tavoitteensa. Ilman esteitä tai rajoja, kaikille tarkoitettu, Twitter-ilmoituksessa sanotaan.

Nuorten lupausten tukemisen lisäksi klubi aikoo edesauttaa ja sponsoroida niin skeittiparkkien perustamista kuin huipputason turnausjärjestelyjäkin.

FURIA Esportsin perustajan André Akkarin mukaan rullalautailu istuu hyvin e-urheiluorganisaation pirtaan, löytyyhän sieltä jo shakkia, pokeria ja joukko striimaajia.

Skeittiklubin lähettilääksi on saatu ammattiskeittari Lua Vicente. Hän rullasi mestariksi São Paulossa vuosina 2020 ja 2021.  Viime viikkoina hänet ovat pitäneet kiireisenä olympialaisten karsintaottelut Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

– Olen innoissani saadessani edustaa FURIA Skate Club -brändiä ja näyttää maailmalle suoritukseni kilpailuissa ja esityksissä. Tulevaisuus tulee olemaan valoisa, enkä malta odottaa, että pääsen aloittamaan matkan FURIA:n kanssa, Vicente lausuu.

Rullalautailu debytoi olympialajina Tokiossa “2020” (eli koronan takia 2021). Tämä tarkoittaa sitä koko e-urheiluskenen kannalta kutkuttavaa tilannetta, että FURIA Esportsilla saattaa olla edustaja vuoden 2024 Pariisin kesäolympialaisissa.

Lähde: Fragster Kansikuva: FURIA