SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Fortniten uusi hahmo toimi ikään kuin perheterapeuttina
  • Saara
    R

Fortniten uusi hahmo toimi ikään kuin perheterapeuttina

julkaistu: 05.02.2024 14:00

Kaikenikäiset pelaajat ympäri maailmaa ovat siivittäneet Fortniten tunnetuimpien battle royale -pelien joukkoon. Vuosien varrella suosio on houkuttanut Marvelin supersankareita, The Weekndin kaltaisia muusikoita ja muita isoja julkkiksia ja brändejä tekemään yhteistyötä Epic Gamesin kanssa.

Eräs odotetuimmista yhteistyöprojekteista toteutettiin Family Guy -animaatiosarjan kanssa joulukuussa. Viidennen kappaleen toiselle kaudelle tuotiin Peter Griffin -skini taistelupassiin. Hahmon löytää myös kartalta NPC-vastustajana, jonka voittamalla voi ansaita mitalin ja aseen. Elintasovatsaisen perheenisän sijaan Griffinin peliversio on suoranainen muskelimies.

Uutuutta on kiitetty ja haukuttu, mutta eräs Fortnite-pelaaja oli niin haltioissaan, että kirjoitti Griffinin pelastaneen hänen vanhempiensa avioliiton.

Pelaaja jakoi tarinan Redditissä, josta viesti on sittemmin poistunut. Hän kuvaili vanhempiensa kireitä välejä.

Peter Griffin in Fortnite saved my parents’ marriage
byu/VariousBarnacle8618 inFortNiteBR

– Vanhempani ovat eronneet, eilen isäni luona he riitelivät siitä, kumman luona olisin ensi viikon. Tällaista tapahtuu usein, joten torjun sen pelaamalla Fortnitea olohuoneessa. Sitten ihan puskista isäni tokaisi: “Onko tuo ***** Peter Griffin pelissäsi?”

Pelaaja oli juuri aulassa Peterinä, ja hänen isänsä mielestä se oli aivan hulvatonta.

– Äitini purskahti nauruun, ja he molemmat hekottivat Peterin ulkomuodolle, koska Fortnitessä hän ei olekaan pullea.

– Keskustelu vanhempieni välillä alkoi keventyä, ja isäni totesi, että äiti voi pitää minut sunnuntai-illasta eteenpäin. Kuulin juuri, että äiti tulee katsomaan Super Bowlia minun ja isäni kanssa. Ihan kummallista, miten kauniisti he käyttäytyvät keskenään, mutta se on hyvä juttu.

Kirjoituksen otsikko antoi ymmärtää, että pelaajan vanhempien avioliitto pelastui, mitä ei sentään tapahtunut – ainakaan vielä.

– Hehän ovat eronneet, joten vähän myöhäistä pelastaa heidän (ensimmäistä) avioliittoaan. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin Super Bowlissa ja vanhempasi palaavat yhteen! Tsemppiä teille kaikille, toivotti eräs keskustelija.

– Perus Peter, kommentoi toinen.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Epic Games