SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Fortnite ja Among Us yhteistyöhön
  • Saara
    R

Fortnite ja Among Us yhteistyöhön

julkaistu: 14.06.2022 12:49

Epic Gamesin viimevuotinen päätös lisätä Fortniteen ilmeisen Among Us -tyylinen tila herätti pientä näränpoikasta Innerslothissa. Among Us -pelin kehittäjä myönsi, ettei pelin mekaniikka ole sinäsä uusi tai patentoitu, mutta kehotti Epiciä vahvasti kallistumaan heidän puoleensa etenkin teemaan ja terminologiaan liittyvissä asioissa. He mainitsivat esimerkkinä modin nimen, Impostors eli suomeksi huijarit.

Kyse oli enemmän pikku kinasta kuin kunnon kahakasta. Innersloth sanoi myös, että olisi ollut todella siistiä työskennellä Epicin kanssa crossover-merkeissä. Ja kuinka ollakaan, muutamaa kuukautta myöhemmin pelitalot vihjalivat uudesta yhteistyöstä sangen suoraan.

Nyt se on sitten valmis, ei tosin uusi pelitila. Yhteistyössä on kyse lähinnä siitä, että on enemmän ostettavaa lisäkettä.

Vuoden ajan (9.6.2023 saakka) jokainen, joka ostaa Among Us -pelin Epic Games Storesta, saa Among Us -selkäkoristeen ja -emoten Fortniteen maksutta. Ken omistaa jo Fortniten Epic Storesta, saa lisävarusteet ostamalla sen sijaan Stars Packin.

Crewmate Back Bling käsittää kymmenen Among Us  -tiimivärin tyylin. Distraction Dance Emote puolestaan perustuu The Henry Stickmin Collection -peliin.

Tällä hetkellä vielä tilpehöörit saa vain Epic Store -oston myötä. Kampanja on osa Epicin megamyyntiä, mutta myöhemmin kamat tulevat saataville myös Fortnite-kauppaan. Ne myös ovat käytettävissä pelialustasta riippumatta, ainakin jos Epic-tilin yhdistää konsolitiliin. Epic Games Mega Sale 2022 on käynnissä vielä muutaman päivän, 16.6. saakka.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Epic Games / Innersloth