SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Fall Guys muuttuu kesällä ilmaiseksi
  • Saara
    R

Fall Guys muuttuu kesällä ilmaiseksi

julkaistu: 22.05.2022 18:00

Fall Guys muuttuu ilmaiseksi 21. kesäkuuta alkaen. Epic Games Storeen saataville siirtyvä peli tekee samalla debyyttinsä useilla eri konsoleilla, jolloin ristiin pelaaminen ja eteneminen mahdollistuu. Tiedossa lienee siis uusi buumi.

Vaihdoksen jälkeen Fall Guys ei siis ole enää Steamissa uusien pelaajien saatavilla, mutta Steam-kappaleen jo omistavat saavat tietenkin samat päivitykset kuin Epic Storen kautta pelinsä hankkivat.

F2P-muutokseen liittyy myös muita uudistuksia: etenemisjärjestelmään tulee tärkeitä päivityksiä, ja pelin sisälle uusi valuutta Show-Bucks. Uuden alun ensimmäinen kausi onkin saanut nimekseen “Free for All”, ja se sisältää paljon uusia tapahtumia ja paikkoja.

Vanhat pelaajat saavat koristuksia täynnään olevan Legacy Packin sekä ilmaisen Season Passin ensimmäiselle kaudelle. Uudet pelaajat voivat ostaa passin Show-Bucks-valuutalla, ja nykyinen maksuton etenemispolku Kudos-valuuttoineen säilyy.

Fall Guys julkaistiin elokuussa 2020 ollen välittömästi menestys. Iloinen battle royale -tyyppinen koukuttaja oli koronasulkujen voittaja. Menestyksen ansiosta Epic Games sulautti pelin luojan Mediatonicin itseensä. Samoin kävi muutama vuosi sitten Psyonixille, Rocket Leaguen kehittäjälle, ja myös tämä peli muuttui sittemmin ilmaiseksi. Ehkä tämä on Epic Gamesille tapa.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Mediatonic