SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Entä jos Valorantiin saisi CS:GO-skinejä? Fanin luomus ihastuttaa
  • Saara
    R

Entä jos Valorantiin saisi CS:GO-skinejä? Fanin luomus ihastuttaa

julkaistu: 10.08.2022 09:36

Valorant-pelaajat ovat inspiroituneet Counter-Strike: Global Offensiven ikonisesta Asiimov-skinistä, ja eräs heistä loi erihienon Asiimov Vandal -faniversion peliä varten.

Valorant-skinit ovat melko kämäisen näköisiä verrattuna CS:GO:n hiottuihin koristuksiin. Valven pelissä monet aseskinit maksavat mansikoita, joskin niitä kaupustelemalla voi myös ansaita oikeaa rahaa. Valorantissa ne ovat puhtaasti virtuaalista materiaa, mutta monien mielestä hienompia tyylikkäine animointeineen.

CS:GO:n Asiimov-skini on kuitenkin niin legendaarinen, että houkutti fanin nimeltä Taniiko luomaan vastineen Valorantiin. Tyylistä teki suositun Kenny “kennyS” Schrub, joka oranssiraitaisella AWP:llään tarkkuusammuskeli itsensä maineeseen.

Taniiko on kopioinut Asiimovin kuvion Valorantin peruskivääriin Vandaliin. Värit ja kuviot asettuvat yllättävänkin hyvin Riotin versioon. Lisäksi taiteilija teki samaan syssyyn värivalikoiman, jollaista ei CS:GO:sta löydy. Vandaliin tulisi skini oranssin lisäksi pinkkinä, sinisenä ja vihreänä.

Kuva: Taniiko / Riot Games

Fanit ovat olleet Taniikon luomuksista niin innoissaan, että ovat kehottaneet Riot Gamesia ottamaan vinkistä vaarin. Todennäköisesti juuri tätä skiniä ei tulla lisäämään Valorantiin, mutta ehkä muita CS-vaikutteita tullaan vielä näkemään?

Toistaiseksi himotuin skini Vandal-aseeseen on Elderflamen ultraversio, joka kustantaa lähes 2500 VP:tä. Tavallisten markkinoiden ulkopuolelta Championship 2021 -skinin hinnat ovat suhteessa korkeat. Nämä ovat tämän hetken hinnakkaimman skinit Valorantissa. Dollareiksi muunnettuna kyse on joka tapauksessa pikku hiluista verrattuna CS:GO:n kymppitonnibisneksiin.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Taniiko / Riot Games