SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
EA julkaisee pitkästä aikaa uuden Taru sormusten herrasta -pelin
  • Saara
    R

EA julkaisee pitkästä aikaa uuden Taru sormusten herrasta -pelin

julkaistu: 19.05.2022 18:47

Electronic Arts on ilmoittanut tekevänsä uuden Taru sormusten herrasta -pelin, ensimmäisen sitten vuoden 2006. Uutuus tulee olemaan ilmainen mobiilipeli ja nimeltään The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth.

EA:n kuvauksen mukaan peli perustuu mukaansatempaavan tarinankerronnan kuljettamana vuoropohjaiseen taisteluun sekä keräilyyn. Mukana on niin Sormusten herrasta kuin Hobitistakin tuttuja Keskimaan hahmoja. Myös kampoihin pistävät pahikset ovat Tolkienin luoman maailman alkuperäistä valikoimaa.

Itse asiassa LOTR-uutukainen perustuu saman tiimin aiempaan luomukseen. Vuonna 2015 Capital Gamesilta ilmestyi keräilypeli Star Wars: Galaxy of Heroes. Tavallaan Keskimaa-versiossa vaihdetaan vain jedit Rohirrimiin ja hobitteihin.

2000-luvun alussa jättileffojen vanavedessä EA hemmotteli Sormusten herra -fanikuntaa useammallakin videopelillä. Erityisen onnistuneita olivat  Battle of Middle Earth -sarjassa ilmestyneet kaksi tappelupeliä. Ehkäpä uusi mobiilipeli tarjoaa jotain niillekin, jotka ovat turhaan odottaneet sarjaan kolmatta osaa. Uusi Keskimaa-buumi on joka tapauksessa käsillä, kun Amazonin syksyinen sarjajulkaisu lähestyy.

Lähde: Kotaku Kansikuva: EA