SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Dramaattinen video: CS-pelaaja kyntän äärellä keskellä sota-aluetta
  • Saara
    R

Dramaattinen video: CS-pelaaja kyntän äärellä keskellä sota-aluetta

julkaistu: 01.04.2022 12:37

Ukrainassa jyrisevä sota on tuonut näytöillemme kuvamateriaalia, joka olisi vielä muutama viikko sitten näyttänyt aivan absurdilta. Arkiset kaupungit ovat muuttuneet sotatantereiksi, ja kaikki on nähtävillä sosiaalisessa mediassa.

Redditissä jaettiin TikTok-käyttäjä iamdeputatin video Lvivistä. Muutaman sekunnin pätkä vangitsee pysäyttävällä tavalla sodan älyttömyyden.

Ukrainalaismies näyttää ikkunastaan näkyvää massiivista savupilveä, joka tupruaa 500 metrin päässä venäläisohjusten räjäyttämästä öljyvarastosta. Samalla hän itse kuitenkin pelaa Counter-Strikea.

Playing cs to relax from GlobalOffensive

Langassa osa hämmästeli, kuinka ikkunasta näkyvät ihmiset kadulla vain harppoivat menemään muina miehinä. Jatkokeskustelu keskittyikin siihen, että suurella osalla elämän on vain jatkuttava ja töihin mentävä, koska “maailman on pyörittävä, oli sota tai ei”.

Moni kommentoija kunnioitti ukrainalaisten rohkeutta. Osa kertoi pelikokemuksistaan ukrainalaisten kanssa, jotka joutuivat kesken pelin poistumaan.

“Eräs ukrainalainen tyyppi oli kesken pelin AFK muutaman kierroksen, koska kuuli pommit ja meni suojaan. Hullua.”

Playing cs to relax -otsikolla julkaistuun videoon sisältyy aimo annos ironiaa: rentoutua nyt sodan keskellä taistelupeliä pelaamalla. Ketjussa jaettiin paljon tunnelmaa keventäviä viestejä ja tuen osoituksia.

Lähde: Reddit Kansikuva: Valve