SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Dr. Disrespect avautuu vihdoin Twitch-banneistaan: “Rikoksia ei tehty eikä mitään laitonta tapahtunut”
  • Juuso
    Syngelmä

Dr. Disrespect avautuu vihdoin Twitch-banneistaan: “Rikoksia ei tehty eikä mitään laitonta tapahtunut”

julkaistu: 28.06.2024 11:30

YouTubeen striimaava Hershel “Guy” Beahm IV tunnetaan paremmin nimellä Dr. Disrespect. Noin 4,7 miljoonan tilaajan Beahm sai elinikäisen porttikiellon suosittuun Twitch-striimauspalveluun vuonna 2017.

Syitä porttikieltoon ei ole aiemmin avattu, mutta nyt Beahm avaa syitä banneihinsa viestipalvelu X:ssä.

— En ole aiemmin pystynyt kertomaan asiasta minusta riippumattomista syistä. Nyt kun kaksi Twitchin entistä työntekijää on paljastanut syytökset, voin vihdoin puhua, Beahm aloittaa.

Beahmin mukaan vuonna 2017 hän keskusteli Twitchin yksityisviesteillä “erään alaikäisen kanssa”.  Mitään väärää ei Beahmin mukaan kuitenkaan tapahtunut.

— Ne olivat tavallisia keskusteluja, jotka joskus saattoivat ajautua hieman asiattomuuden puolelle. Siinä kaikki. Kuvia ei jaettu, rikoksia ei tehty eikä mitään laitonta tapahtunut, Beahm avaa.

Beahm painottaa, että häntä vastaan ei ole nostettu syytteitä eikä asiaa ole koskaan käsitelty tai tutkittu rikoksena. Silti hän katuu tapahtunutta.

— Otan tapahtuneesta täyden vastuun. Minun ei ole koskaan pitänyt aloittaa noita keskusteluja. Ei aikuisena, aviomiehenä eikä isänä. En ole täydellinen ja otan vastuun virheistäni. Tämä oli typerää, Beahm kirjoittaa.

Beahmia on syytetty paljastuksen jälkeen saalistajaksi ja pedofiiliksi sosiaalisessa mediassa. Näille ihmisille Beahmilla on selkeä viesti.

— Olen nähnyt asiat mitä minusta kirjoitetaan. Sosiaalinen media on tuhoalue. En ole mikään vitun saalistaja tai pedofiili, oletteko vittu tosissanne? Kaikki jotka tuntevat minua, tietävät, mitä ajattelen sellaisista ihmisistä. Minua oksettaa, kuinka minut yhdistetään sellaisiin ihmisiin. Painukaa vittuun, Beahm jyrähtää.

Lopuksi Beahm kertoo olevansa pahoillaan läheisilleen ja tiimilleen. Hän kertoo toivoneensa, että olisi voinut kertoa asiasta aiemmin. Beahm viettää nyt laatuaikaa perheensä kanssa loman merkeissä.

Beahm on pelattava hahmo NBA 2K24 -koripallopelissä. Porttikieltoselvityksen jälkeen julkaisija 2K on kertonut poistavansa Beahmin pelistä ja lopettavansa kaiken yhteistyön striimaustähden kanssa.

Beahmin uniikit animaatiot säilytetään pelissä, mutta ne nimetään geneerisesti. Asiasta kertoo Dexerto.

Myös Beahmin sponsori, amerikkalaisen jalkapallon joukkue San Fransisco 49ers kertoi lopettaneensa yhteistyön Beahmin kanssa. Beahm on esiintynyt joukkueen videoilla ja varaustilauksissa.

— Otamme tällaiset asiat vakavasti. Emme jatka yhteistyötä Beahmin kanssa, 49ers kertoo Dexertolle.

Lähteet: Dr. Disrespect, Dexerto | Kuva: Dr. Disrespect