SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
CS:GO-striimaajan katto romahti kesken pelin – Katso video
  • Saara
    R

CS:GO-striimaajan katto romahti kesken pelin – Katso video

julkaistu: 15.04.2023 10:57

Suorille lähetyksille luonteenomaisesti CS:GO-striimienkin viihdyttävän sisällön katkaisee silloin tällöin jokin odottamaton sattumus. Katon putoaminen lähes niskaan on kuitenkin jo melko hc-kamaa!

Dylastein-niminen striimaaja oli parhaillaan kynärin pauloissa, kun hänen huoneensa katto romahti alas. Hemmo oli perin onnekas, eikä saanut itse naarmuakaan. Katonkappaleet tipahtelivat tietokoneen takana olevan sängyn ja sen ympärillä lojuvien tavaroiden päälle.

Dylastein kuitenkin kertoi, että oli juuri ennen lähetyksen alkua ottanut sängyllä parinkymmenen minuutin nokkaunet. Jos hän ei olisi ryhtynyt striimaamaan, olisi hän joutunut suoraan tulilinjalle. Kiitos siis CS:GO!

Voit katsoa videon tilanteesta alla olevasta twiitistä.

Striimaaja paljasti utelialle, että katon luhistumiseen johti kosteusvaurion aiheuttama kipsilevyn pettäminen. Dylastein jakoi Twitterissä kuvamateriaalia dramaattisen näköisistä seurauksista.

Kuva: Dylastein

 

Vaurioitta selvinnyt Dylastein on ottanut tapauksesta ilon irti, mikä on miellyttänyt hänen pientä fanikuntaansa – joka tosin kasvoi aimo harppauksen pikku onnettomuuden myötä. Myös esimerkiksi Valorantia ja Elden Ringiä lähettävä striimaaja oli asettanut tavoitteekseen saada 75 seuraajaa, mutta kattoepisodin mentyä viraaliksi heitä on nyt 354.

– Kiitos paljon kaikille huolehtivaisuudestanne!! Aloin tavoitella 75 seuraajaa viime joulukuussa, ja neljän tunnin sisällä tästä julkaisusta ylitin 130, enkä ole edes striimannut tänään, Dylastein hihkui.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Dylastein