SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
CoD-uutuudessa erikoinen bugi: pakottaa MW II -ostoksille
  • Saara
    R

CoD-uutuudessa erikoinen bugi: pakottaa MW II -ostoksille

julkaistu: 23.11.2022 18:52

Call of Duty: Warzone 2.0:n pelaajia kiusaa bugi, joka estää pääsemästä pelaamaan, jollei osta Call of Duty: Modern Warfare II:ta. Muutama päivä sitten ilmestyneen Warzone-jatko-osan pelaamisen pitäisi olla ilmaista. Ja vaikka Warzone 2.0:lla ja Modern Warfare II:lla on sama käynnistysvalikko, ovat ne erillisiä tuotteita, jolloin pelaajien todellakin pitäisi voida ladata Warzone ja pelata sitä ilman kytkykauppaa.

Ongelmaa esiintyy laajalti, ja useimmissa tapauksissa pelaajat ovat ehtineet jo pelata useamman ottelun, kun se uutta matsia aloittaessa pilaa aikeet. Valikkoon ilmestyy ponnahdusikkuna, joka käskee ostamaan Modern Warfare kakkosen pääsylipuksi kaikkeen sisältöön. Peli ei starttaa, eikä uudelleenkäynnistys auta.

-Elisestä alkaen pelasin kuutisen Warzone 2.0 -ottelua ilman ongelmia (viimeisin otteluni päättyi muutama minuutti sitten),  kirjoitti eräs Reddit-käyttäjä, jolle ponnahdusikkuna ilmestyi sen jälkeen joka kerta, kun hän yritti pelata.

“Purchase Modern Warfare II to have access to everything” when trying to play Warzone 2.0
byu/Unf0cused inCODWarzone

Muita uunituoreesta pelistä äkättyjä vikoja pelaajat ovat onnistuneesti kierrelleet, ja ainakin sosiaalisen syötteen reistailu on jo korjattukin. Käsillä oleva ongelma vaikuttaa kuitenkin kinkkisemmältä. Varmasti se on kuitenkin tahaton, sillä bugi epää pelaamisen myös heiltä, jotka tuon viime kuussa ilmestyneen MW II -pelin ovat ostaneet.

Pelin Trello-ilmoitustaulu ei anna lisätietoa bugista, vaikkakin siellä huomautetaan pelaa uudelleen -nappulan olevan poissa käytöstä. Vastikään ilmestyi korjaustiedosto, joka poisti joukkojen keräämisen estävän bugin, joten ehkäpä fiksaus tuli samalla hieman sotkeneeksi asioita.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Activision