SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Call of Dutyn uusin liike huijareita vastaan: aseet pois
  • Saara
    R

Call of Dutyn uusin liike huijareita vastaan: aseet pois

julkaistu: 25.06.2022 11:21

Huijarit piinaavat Call of Dutya, mutta Activisionin ylläpitämä Team Ricochet kehittää jatkuvasti uusia työkaluja heidän kitkemisekseen. Uusin jekku epärehellisiä pelaajia vastaan on laskea dramaattisesti heidän tehokkuuttaan pöllimällä heidän aseensa. Petkuttajat muuttuvat käytännössä pasifisteiksi ja jäävät kiinni huijauksenesto-ohjelmalle.

Tietoturva-, peli- ja palvelininsinööreistä, tutkijoista ja datatieteilijöistä koostuva Ricochet postasi uusimmista käänteistä Anti-Cheat Progress Report -blogiinsa viime viikolla. He selittivät, että huijareiden torjunta on vähän kuin virustorjuntaa: jokin ratkaisu saattaa toimia vähän aikaa, mutta kohta täytyy jo kamppailla uusiin oloihin sopeutuneiden vitsausten kanssa. Koijareista tulee koko ajan taidokkaampia. Uusi Disarm-tekniikka on lisäys työkalupakkiin, jolla heidän vaikutustaan toisten peliin pyritään heikentämään. Pakista löytyvät jo aiemmat Cloaking- ja Damage Shield -tekniikat.

Kun huijari havaitaan Warzonessa tai Vanguardissa, Disarm-mekanismi yksinkertaisesti ottaa heiltä lelut pois – niin aseet kuin nyrkit. Pelaaja jää tyhjän päälle ilman kaikkein olennaisinta toimintoaan tappelupelissä. Estotiimin mukaan tähänastiset reaktiot tilanteessa ovat olleen varsin huvittavaa katseltavaa.

Tiimiläiset vahvistivat blogikirjoituksessaan, että Modern Warfare II:ssa ja Warzone 2.0:ssa Disarm tulee toimimaan heti alussa. He kertoivat, että viime huhtikuusta lähtien Warzonesta ja Vanguardista on lentänyt pellolle jo 180 000 hämäräperäisiä keinoja käyttelevää pelaajaa.

Lähde: Kotaku Kansikuva: Activision

 

 

Luetuimmat nyt