SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Call of Duty -pelien uusi huijauksenestokikka laittaa hallusinoimaan
  • Saara
    R

Call of Duty -pelien uusi huijauksenestokikka laittaa hallusinoimaan

julkaistu: 03.07.2023 17:39

Niin kuin hyvin tiedetään, ovat hakkerit kaikkien online-moninpelien kirous. Houkutus sabotoida peliä itselle edullisilla huijauksilla kasvaa monelle vastustamattomaksi. Richochet, uusimpien Call of Duty -pelien huijauksenestojärjestelmä, pyrkii kuitenkin tuottamaan huijareille niin piinaavan pelikokemuksen ennen pysyviä banneja, etteivät he enää yritä uudelleen.

Richochet otti tuoreessa päivityksessä käyttöön uuden toimenpiteen saadakseen nalkkiin epärehelliset pelaajat Modern Warfare 2:ssa ja Warzonessa. Kun peli havaitsee petturin, tämä alkaa nähdä hallusinaatioita – pari kolme vastustajaa, joita ei todellisuudessa ole olemassakaan.

Mahdollisen vahingonilon lisäksi huijarin huijaamisella on vissi tarkoitusperä. Kun petkuttaja juksataan pysymään hetki kartalla sen sijaan, että tulisi välittömästi karkotetuksi, Richochet ehtii vastaanottaa dataa hakkeroinnista. Tietojen analysointi mahdollistaa tehokkaamman torjunnan jatkossa.

Menettely toimii myös kikkana paljastaa huijarit toisille. Kanssapelaajat näkevät kiinni jääneen hanttapulin ammuskelevan ilmaa.

Epäilemättä taistelu lukuisia huijareita vastaan kautta pelimaailman ei koskaan pääty. Erityisesti tasopelien vääristyminen aiheuttaa paljon laadullista haittaa ja inhimillistä harmia. Siksi uudet keinot päästä kaiken maailman puliveivaajien niskan päälle ovat aina tervetulleita. Richochetin uusi työkalu näyttää aikanaan merkittävyytensä matkalla kohti huijarivapaata Call of Dutya.

Lähde: Fragster Kansikuva: Activision / Richochet