SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Boombl4 omisti räpin ex-vaimolleen – “How much love costs”
  • Saara
    R

Boombl4 omisti räpin ex-vaimolleen – “How much love costs”

julkaistu: 10.01.2023 15:43

Entisellä NAVI-kapteenilla Kirill “Boombl4” Mikhailovilla menee lujaa. Äskettäin hän pääsi esittämään omaa biisiään fanittamansa räppärin rinnalla. Katkeranmakuinen kappale on omistettu CS:GO-tähden entiselle vaimolle.

Boombl4 sai ottaa hetkeksi lavan haltuun venäläisen NILETTOn keikalla. Hän esitti räppibiisinsä “How much love costs” eli suomeksi paljonko rakkaus maksaa. Lyriikoissa mainitut 28 miljoonaa ruplaa (euroissa lähes 400 000) viittaavat masseihin, jotka Boombl4 ilmeisesti tuli törsänneeksi entisen vaimonsa LiQueenin hyväksi. Ja nyt kaduttaa.

Kappale on alunperin äänitetty yhteistyössä useiden venäläisten hittiräppäreiden kanssa. Karkeanpuoleiset sanoitukset englanniksi käännettynä voi lukea täältä näin.

Peliurallaan Boombl4 on tätä nykyä vapaa agentti. NAVI-sopimus raukesi puolen vuoden toimettomuuden jälkeen. Avioerosotku ikävine huumehuhuineen sai joukkueen ottamaan etäisyyttä IGL:äänsä jo viime toukokuussa. Nyt pikkulinnut ovat laulaneet, että Boombl4 olisi liittymässä uuteen tiimiin nimeltä BetBoom.

Lähde: Escorenews Kansikuva: VLOGИЧНО / Youtube