SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Barbie-leffan Ken rentoutuu pelaamalla suosittua räiskintäpeliä
  • Saara
    R

Barbie-leffan Ken rentoutuu pelaamalla suosittua räiskintäpeliä

julkaistu: 16.07.2023 21:50

Valorant on tuttu peli myös kovasti odotetun Barbie-elokuvan työryhmän keskuudessa. Niin sanotusti kakkos-Kenin roolissa nähtävä Simu Liu paljastaa grindaavansa ahkerasti oppiakseen hallitsemaan uuden tukihahmon Riotin FPS-suosikissa.

Simu Liu tunnetaan ennen kaikkea Shang Chin roolista Marvel-universumissa, mutta nyt supersankari on tehnyt u-käännöksen kohti Barbien vaaleanpunaista fantasiamaailmaa. The Kenin roolia näyttelee Ryan Gosling, mutta heti seuraavaksi tärkeimpänä miesnukkena nähdään Liu. Äskettäisessä haastattelussa kanadalaisnäyttelijä paljasti olevansa oiva kakkosmies paitsi Barbie-maailmassa, myös Valorantissa.

Pitkän työpäivän jälkeen Liu kertoi pelaavansa Diablo 4:ää, mutta kavereiden kanssa vapaalla Valorantia. Valven räiskintäpeli on varsin suosittu julkkisten keskuudessa, mutta Liu vaikuttaa olevan siinä tavallista syvemmällä. Hän tuntee hahmot ja kertoi hallitsevansa jo Brimstonen ja Sagen. Seuraavaksi hän paneutuu uuteen tukihahmoon, Breachiin.

Näyttelijä pitää Breachin äärimmäisyydestä; kyborgiruotsalainen on erittäin käyttökelpoinen aggressiivisessa pelissä, jossa murtaudutaan läpi esteiden. Verrattuna Brimstoneen ja Sageen, Liun pääagentteihin, Breach on ehdottomasti hänen mukavuusalueensa ulkopuolella. Mutta opintie jatkuu.

Barbie-elokuva julkaistaan 21. heinäkuuta. Margot Robbie, Ryan Gosling ja Simu Liu tulkitsevat tärkeimmät roolit. Liun Marvel-fanit hankkiutunevat sankoin joukoin seuraamaan hänen suoritustaan kesyn muovimiekkosen hahmossa.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Warner Bros. Pictures