SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Apex Legendsin 14. kausi alkoi – pelaajaennätykset rikki
  • Saara
    R

Apex Legendsin 14. kausi alkoi – pelaajaennätykset rikki

julkaistu: 09.09.2022 14:16

Respawn Entertainmentilla on ollut kesän päätteeksi syytä juhlaan, sillä Apex Legendsin suosio on elokuun lukujen perusteella jatkanut tasaista nousuaan pelien huipulle. 14. kauden pyörähdettyä käyntiin samanaikaisten pelaajien lukumäärä kohosi ennätykselliseen 511 676:een, joka tarkoittaa 47 % kasvua edelliskuuhun verrattuna.

Mikä tärkeintä, huippuhetkien lisäksi pelaajien minimi- ja keskiarvoluvut ovat kohonneet vakaasti. Elokuussa pelaajia oli keskimäärin 329 041 kappaletta.

Koska luvut ovat peräisin SteamDB:ltä, niistä vieläpä puuttuvat EA-sovelluksen tai konsolien kautta pelaavat. Apexin suosio lienee kauttaaltaan kasvavaa alustasta huolimatta.

Tavallisena kuukautena Apex Legends kerää enemmän pelaajia kuin moni nimike Steamissä ikinä. Päivittäin sen parissa viihtyy ainakin kymmenentuhatta ihmistä. Menestystarinaan kuuluu myös battle royale -suosikin kyky palata huipulle suvantovaiheen jälkeen.

Uudella kaudella aiemmin rummutettu itse-elvytystoiminto on palautteen perusteella poistettu. Lisäksi mukan on hupsu bugi, jolla hahmojen pakkaukset vaihtuvat, ja he pystyvät tekemään toistensa liikkeitä.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Respawn Entertainment