SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Apex Legendin huijauksenestossa häikkää – jakaa banneja miten sattuu
  • Saara
    R

Apex Legendin huijauksenestossa häikkää – jakaa banneja miten sattuu

julkaistu: 09.08.2022 13:31

Vaikka Apex Legend onkin pelattavuudessa mitattuna battle royale -genren huippuluokkaa, on se kiusallisen altis toimintahäiriöille. Pientä häikkää ja pelin rikkovia bugeja tulee säännöllisesti vastaan, mutta ongelmien ilmaantuminen nyt huijauksenestojärjestelmässä on jo aika turhauttavaa.

Vaikka pelissä käytetään Easy Anti-Cheat -järjestelmää reilun pelaajakokemuksen turvaamiseksi, monet ovatkin saaneet bannia ohjelmistoa riivaavan kummallisen bugin ansiosta. Apex Legendin Reddit-yhteisö on täynnä massabannien uhrien avunhuutoja.

“Easy Anti-Cheat tuottaa vääriä positiivisia jakaessaan banneja. Valitusprosessia huijaukseneston antamille banneille ei ole, ja tämä on korjattava”, kritisoi nimimerkki Cauliflowwer, ja kertoo lisäksi ystävästään, joka sai nettiyhteyden katkettua pysyvän kiellon käytettyään peliin liki 1600 tuntia.

Juuri internetyhteyden ongelmat vaikuttavat saavan huijaukseneston pasmat sekaisin. Jotkut kertovat saaneensa tennaria jopa pelin tiimellyksessä.

“Minulle lykättiin kesken pelin virheilmoitus, jossa luki, että “asiakas ei läpäissyt huijaukseneston pelinaikaista rehellisyystarkastusta: yhteys aikakatkaistiin” viestitti BallisticWolfey Redditissä.

Pelaajien suoristakin yhteydenotoista huolimatta Respawn Entertainment ei ole vielä kommentoinut ongelmaa.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Respawn Entertainment