SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Ammattilaiset harmissaan – Apex-kehittäjien pitäisi ottaa mallia Valorantista
  • Saara
    R

Ammattilaiset harmissaan – Apex-kehittäjien pitäisi ottaa mallia Valorantista

julkaistu: 29.04.2023 17:56

Useat Apex Legends -ammattilaispelaajat ovat moittineet voimakkaasti Respawn Entertainmentin ja EA:n tapaa hoitaa pelin kehitystä. Erityisesti he ovat huolissaan kehittäjien vähäisestä kommunikaatiosta yleisön suuntaan sekä siitä, että tulonlähteet priorisoidaan pelissä piilevien ydinvikojen korjaamisen sijaan.

Pelaajat Albralelie ja Snip3down esittivät kritiikkinsä Apex After Hours -podcastissa. Heidän mukaansa kehittäjiltä ei ole tullut ratkaisun elettäkään palautetta poikineisiin virheisiin, kuten äänettömyyteen aseiden laukaisussa. Kyseinen ongelma on vallinnut useamman kuukauden, vaikka Albralelien sanoin on täysin säälittävää, ettei sitä ole saatu kuntoon viikoissa.

Lisäksi palvelunoestohyökkäysten ja huijauksien torjuntaohjelmien puutteista on valitettu, mutta tämä ei ole johtanut mihinkään parannuksiin.

Myös pelaajalla nimeltä K4shera oli sana sanottavanaan. Hän twiittasi pitkän yhteenvedon siitä, mikä Apexissa tällä hetkellä mättää. K4shera katsoo nykyisen tilan olevan niin huono, ettei kilpailijoita saisi pakottaa hyväksymään moista peliä.

Snip3down vertasi Respawnin tyyliä Riot Gamesin kehittämän Valorantin toimintatapoihin. Hänen mukaansa Valorant on “kultainen standardi siitä, miten kehittäjien pitäisi kommunikoida ja reagoida ongelmiin”.

Pelaajia loukkaa, kuinka Apexin kohdalla pelaajia vain rahastetaan pinnallisilla paranteluilla tarttumatta oikeisiin kehityskohtiin.

Albralelie ja Snip3down korostivat pettymyksensä johtuvan pohjimmiltaan rakkaudesta peliin. He haluavat Apexin kehittyvän, koska se on niin hyvä.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Electronic Arts