SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Amazon hankki hittileffojen kirjoittajat sovittamaan God of War -pelit telkkarisarjaksi
  • Saara
    R

Amazon hankki hittileffojen kirjoittajat sovittamaan God of War -pelit telkkarisarjaksi

julkaistu: 19.12.2022 15:45

Jos siitä voi tehdä tv-sarjan, Amazon tekee siitä tv-sarjan. Tällä kertaa kyseessä on jättifirman suunnitelma koskien toimintaseikkailupelisarja God of Waria.

Kuusiosaisen pääsarjan sekä useita sivuosia käsittävä God of War on veren ja suolenpätkien ystävän suosikki, josta ei näyttäviä taistelukohtauksia puutu. Amazonin ilmoittama sarja tulee seurailemaan vuonna 2018 ilmestynyttä PlayStation 4 -peliä. PC:llä pelattavaksi kyseinen osa ilmestyi tämän vuoden alussa. Tarinassa mytologinen Kratos lähtee vaaralliselle matkalle vuorenhuipulle sirottelemaan vaimonsa tuhkia.

Ohjaajaksi on kiinnitetty Wheel of Time -sarjaa kirjoittanut ja tuottanut Rafe Judkins. Sarjaa kirjoittamaan on saatu Hawk Ostby sekä Mark Fergus, joiden aiempiin ansioihin lukeutuvat leffat Children of Men, The Expanse ja Iron Man.

Tuotannossa on mukana myös iso lössi ihmisiä videopelipuolelta: PlayStation Productionsilta ja pelin kehittäjästudiolta Sony Santa Monicasta. Heidän voisi olettaa pitävän huolen Pleikkarin johtotähtiin kuuluvan nimikkeen arvoisesta lopputuloksesta.

Amazonin muihin ajankohtaisiin pelifilmatisointipuuhiin lukeutuvat ainakin Fallout, Blade Runner, Disco Elysium ja Warhammer 40 000.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Sony