SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Aivan muina faijoina! Pelaaja suoriutui finaalimatsista lapsi sylissään
  • Saara
    R

Aivan muina faijoina! Pelaaja suoriutui finaalimatsista lapsi sylissään

julkaistu: 13.09.2023 18:51

Eduardo “PR Balrog” Pérez on kokenut Street Fighter -pelaaja, joka on lähes 15-vuotisen uransa aikana kilpaillut leipälajinsa lisäksi muissakin taistelupeleissä, kuten Marvel vs. Capcomissa, Killer Instinctissä ja Mortal Kombatissa. Vuosien mittaan hän on ehtinyt pelata esimerkiksi Evil Geniusesin listoilla; tällä hetkellä japanilaisessa Team Beastissa.

Kuten yllättävän monella muullakin kilpapelaajalla, puertoricolais-amerikkalaisella PR Balrogilla on muutakin elämää kuin räiskintäpelit. 36-vuotias veteraanipelaaja tekee töitä grafiikkasuorittimia valmistavan NVIDIA:n laadunvalvontainsinöörinä ja kasvattaa kotona pientä lapsukaista.

Street Fighter 6 -kilpailijan ja isän roolit kohtasivat viime viikolla, kun PR Balrog nähtiin finaalimatsin tiimellyksessä tenava sylissään.

Pohjois-Kalifornian paikallissarjan Grindhouse Fighters -turnauksessa PR Balrog selvitti tiensä voittajien lohkon kautta finaaliin saakka. Siellä hän kohtasi Miky “Samurai” Chean, jonka reitti finaaliin kulki häviäjien lohkon kautta. Loppuottelu koostui viidestä pelistä, jotka faijapelaaja paukutti läpi heijaten samalla pienokaista, joka lepäsi hänen rintaansa vasten.

– Minulla on hankaluuksia pelata, kun kissani istuu sylissäni, ja PR Balrog se täällä vain pelaa vauvansa kanssa grand finalia lol, twiittasi taistelupelejä itsekin pelaava valokuvaaja Chris Jones.

PR Balrog voitti lopulta ottelun ja koko turnauksen tuloksella 3-2.

Tuomalla lapsensa mukaan turnaukseen hän keräsi ylimääräistä huomiota tavallista hellyyttävämmällä tavalla.

Kilpapelaajien varttuessa fanit saattavat vastaisuudessa bongata areenoilla enemmänkin heidän jälkikasvuaan. Ehkä vielä joskus nähdään sukupolvien välisiä otteluita?

Lähde: Dexerto Kansikuva: True_Tech / Twitter