SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Aikooko potkut saanut CS:GO-tähti siirtyä räppärin uralle?
  • Saara
    R

Aikooko potkut saanut CS:GO-tähti siirtyä räppärin uralle?

julkaistu: 01.07.2022 07:00

Venäläinen Kirill “Boombl4” Mikhaylov tunnetaan Natus Vinceren luotsaamisesta viimevuotiseen major-voittoonsa, mutta nyt CS:GO-pelaajalla vaikuttaa olevan mielessään musiikkiura.

Boombl4n ympärillä on viime aikoina ollut kovasti draamaa, sillä hän sai toukokuussa kiistellyt lähtöpassit joukkueestaan, jossa hän toimi pelinsisäisenä johtajana. Potkujen syyksi tulkittiin muun muassa pelaajan sotkuinen avioliitto. Boombl4:n kosinta muistetaan majoreiden suoran lähetyksen spektaakkelina, mutta sittemmin pari on tehnyt eroa jo pariinkin otteeseen.

Musiikkialalle loikkaaminen ei ole CS-taiturilta aivan uusi aluevaltaus, sillä hän on aikaisemmin laulanut ja räppäillyt NaVi:n promomateriaaleissa. Yllä olevalla videolla hän räppää menemään äänitysstudiossa pianon säestyksellä. Ehkä kyseessä on tuottaja, ja tekeillä tosiaan on biisejä?

Tienestien takia Boombl4n ei ole tarvis kiiruhtaa uudelle uralle, vaikka räpskene tunnetusti rahakasta onkin. CS:GO-uransa aikana tähti on ansainnut pelkillä voitoilla jo noin 1 069 330 dollaria. Pelkästään Tukholman majorit kerryttivät hänen tiliään 400 tonnilla mestaruus- ja Intel Grand Slam -palkintojen myötä. Plus joukkuepalkka ja sponsorit.

Voipi siis myös olla, että videolla näemme vain huvikseen jammailevan Boombl4an, eikä suunnitteilla ole sen kummempaa. Jospa hän etsiikin uutta joukkuetta jatkaakseen kilpapelaamista.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: PGL