SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Youtube-tähti aikeissa perustaa e-urheilujoukkueen
  • Saara
    R

Youtube-tähti aikeissa perustaa e-urheilujoukkueen

julkaistu: 29.06.2023 19:32

Atlantin pohjan täpärästi välttänyt Jimmy “MrBeast” Donaldson harkitsee hyppäävänsä e-urheilukelkkaan monien kollegojensa tavoin. Youtube-ikonia kiinnostaa League of Legends.

LoL vaikuttaa tätä nykyä vetoavan sisällöntuottajiin. Charles “MOistCr1TiKaL” White, joka omistaa Moist Esportsin yhdessä Ludwig Ahgrenin kanssa, suunnittelee parhaillaan LoL-tiimiä. Organisaatiolla on jo Super Smash Bros– ja Rocket League -joukkueet. Jeremy “Disguised Toast” Wangilla on niin ikään LoL-tiimin kokoamisaikeita.

Nyt myös MrBeast kaavailee sijoittamista kilpapelaamiseen.

MrBeastin tähtäimessä lienee North American Challengers League (NACL). Kyseessä on on LCS:n alasarja. Useimmat LCS-organisaatiot päättivät hylätä NACL:n, kun Riot Games poisti vaatimuksen farmijoukkueista. Siispä sisällöntuottajien kokoamille tiimeille vapautui ekolokero.

MrBeast ei suinkaan ole ummikko League of Legends -piireissä. Hän on puhunut aiheesta aiemminkin, esimerkiksi viime vuonna suunnitelmistaan ostaa paikka LCS:stä. Tuolloin hän sanoi, että toteutus on vain ajan kysymys.

100 Thieves -veteraani Yiliang “Doublelift” Peng puhui MrBeastin mahdollisesta LCS-joukkueesta aiemmin tänä vuonna todeten, että se olisi varsin hyvä juttu koko skenelle. Muut yhtyivät kuoroon, kun TSM pisti LCS-paikkansa myyntiin.

MrBeastin kiinnostuskiikarit osoittavat kuitenkin ilmeisesti NACL:een. Aika näyttää, mitä tapahtuu.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Riot Games / Mr Beast / Instagram