SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Young Boys – Juventus: Kaataako Vanha rouva lohkovoiton kunniaksi isännät?
  • Toimitus

Young Boys – Juventus: Kaataako Vanha rouva lohkovoiton kunniaksi isännät?

julkaistu: 12.12.2018 16:32

Mestarien Liigan H-lohkon päätöskierroksella Stade de Suissella ottavat yhteen Young Boys ja Juventus. Nuoret pojat saavat laittaa illan jälkeen pillit pussiin eurokenttien osalta, Vanha rouva puolestaan ottaa lohkovoiton käytännössä tappiollakin, jos manchesterilaisilla jää luu kouraan samanaikaisesti Valenciassa.

Juventus on dominoinut lohkoaan kulkien voitosta voittoon päästämättä otteluissa maaliakaan lukuunottamatta kotiluolassa Allianz Stadiumilla ottelua Manchester Unitedia vastaan. Tuon pelin britit käänsivät lopussa onnekkaasti edukseen kahdella salamamaalillaan.

Ilman noita kahta nyyttiä Man Utd olisi ollut nesteessä tänään Valencian vieraana, mutta nyt tuolla ottelulla ei jatkopaikan suhteen ole enää mitään seksuaalista merkitystä.

Young Boys otti kaikilta lohkovastustajiltaan vieraissa takkiin yhteismaalein 1-7. Kotonaan Stade de Suissella Gerardo Seouanen suojatit ylsivät Valenciaa vastaan 1-1 tasuriin Guillaume Hoaraun pilkkumaalilla, ManUlta se sai sen sijaan rumasti turpiin 0-3.

Illan pelin lopputuloksen ennustamisen tekee hankalaksi se, että Juventus on joukkueista niin paljon vahvempi. Massimiliano Allegrin suojatit voivat halutessaan takoa valotaululle isotkin numerot, mutta tuskin niin kuitenkaan tekevät vaan tyytyvät ottamaan rutiinivoiton. Allegri on nimittäin tehnyt varsin selväksi sen, että lohkovoitto halutaan ja se myös tullaan ottamaan.

Kertoimet eivät taas puolla Vanhaan rouvaan satsaamista, joten Rolle-setä hakee pelimerkkinsä matalista maalimääristä.

Young Boys on tehnyt ainoastaan kaksi maalia Mestarien Liigassa tällä kaudella. Hoaraun pilkkumaalin ManUa vastaan lisäksi Roger Assale onnistui toimittamaan kuulan kerran Valencian verkkoon.

Juventuksen Paulo Dybala hattuili Young Boysin komeasti 3-0 nurin Allianz Stadiumilla lokakuussa. Aivan vastaavia lukemia tuskin tänään nähdään, mutta lähtökohdat matalille maalimäärille ovat kiveenhakatut.