SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Yllätyspäätös – Rap-tähti Post Malone osaomistajaksi e-urheiluorganisaatioon
  • Kaapo
    Martinmäki

Yllätyspäätös – Rap-tähti Post Malone osaomistajaksi e-urheiluorganisaatioon

julkaistu: 29.08.2020 13:59

Pohjoisamerikkalainen e-urheiluorganisaatio Envy Gaming tiedotti perjantaina yhdysvaltalaisräppäri Post Malonen liittyneen organisaation johtoportaaseen hänen ostettua osuuden organisaatiosta.

Envyn joukkueisiin kuuluvat muun muassa Overwatch Liigassa pelaava Dallas Fuel ja Call of Duty liigan Dallas Empire. Näiden lisäksi organisaatiolta löytyy edustusta Counter-Strike: Global Offensivestä, Valorantista ja useista muista peleistä.

Post Malone kasvoi Pohjois-Texasissa, jossa Envyn organisaatio pitää päämajaansa. Malonen mukaan hän on halunnut liittyä mukaan e-urheiluskeneen jo tovin ja tämä oli hänelle täydellinen tilaisuus.

“Kasvoin Texasissa ja olen pelannut koko elämäni, joten tämä vain tuntui todella oikealta.” Post Malone kommentoi julkistusta. 25-vuotiaalla rap-tähdellä on myös oma Twitch-kanava, jossa hän satunnaisesti striimaa pelaamistaan.

Useat musiikki- ja urheilutähdet ovat viimeaikoina lähteneet mukaan e-urheiluun. Toinen amerikkalaisräppäri, Wiz Khalifa, liittyi kotikaupunkinsa Pittsburgh Knightsin partneriksi reilu vuosi sitten.

Lähde: Dotesports, Kuva: Envy