SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Yllätysnimi Astraliksen CS:GO-kokoonpanon uudeksi jäseneksi
  • Juuso
    Syngelmä

Yllätysnimi Astraliksen CS:GO-kokoonpanon uudeksi jäseneksi

julkaistu: 22.12.2022 14:39

Astraliksen CS:GO-vuosi on ollut täynnä haasteita. Joukkue jäi muun muassa ensimmäistä kertaa majoreiden ulkopuolelle organisaation historiassa, kun tanskalaisjoukkue ei onnistunut raivaamaan tietään Rio de Janeiron majoreille.

Joukkueen peli on piristynyt välittömästi sen jälkeen, kun noin vuoden tauolla ollut Nicolai “device” Reedtz palasi joukkueeseen AWP-pelaajan roolissa. Hyvästä loppuvuodesta huolimatta joukkueen tulokset eivät riittäneet IEM Katowice 2023 -turnaukseen, joka aloittaa CS:GO-vuoden 2023.

Syyskuusta saakka joukkueessa pelannut Mikkel “MistR” Thomsen nousi kokoonpanoon Astraliksen akatemiajoukkueesta sen jälkeen, kun Kristian “k0nfig” Wienecke joutui siirtymään sivuun kokoonpanosta.

Nyt “MistR” palaa akatemiajoukkueeseen, sillä hänen tilalleen nousee yllättäen nuori 19-vuotias tanskalaispelaaja, jolla ei ole kokemusta tier1-CS:stä. MASONICista Astralikseen siirtyy nimittäin Christian “Buzz” Andersen.

Itsekin Astraliksessa pelannut Lucas “Bubzkji” Andersen twiittasi mielipiteensä uudesta Astraliksen kokoonpanosta. Bubzkjin mukaan joukkueessa on pitkästä aikaa mahdollisuus järkevään roolitukseen, jota ei olla nähty sitten joukkueen huippuvuosien [2018 ja 2019] jälkeen.

Bubzkjin mukaan Buzzin, devicen ja Benjamin “blameF” Bremerin muodostama kolmikko voi muodostaa yhtä tuhoavan ja tehokkaan kuin Navin Aleksandr “s1mple” Kostyliev, Denis “electroNic” Sharipov ja Valeriy “b1t” Vakhovskiy.

Lähteet: HLTV, Bubzkji | Kuva: Astralis