SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Yllätykset CS-majoreiden karsinnoissta jatkuvat! G2 vaarassa pudota koko turnauksesta
  • Perttu
    Leinonen

Yllätykset CS-majoreiden karsinnoissta jatkuvat! G2 vaarassa pudota koko turnauksesta

julkaistu: 06.10.2022 16:02

Euroopan IEM Road to Rio Major-CS:GO-karsinnat ovat täydessä vauhdissa taas tänään. Ukrainalainen B8 aloitti päivän yllätysvoitolla Fnaticista ja hetkeä myöhemmin nähtiin toinen suuren luokan yllätys Maltalla pelattavissa karsinnoissa, kun 1WIN kaatoi G2:sen!

Rasmus “HooXi” Nielsenin johtama G2:n kohtasi 1WIN:n Ancientin viidakossa 1-1 (voitot-tappiot) vaiheessa olevien joukkueiden tärkeässä kohtaamisessa.

Ancient tuntuu muuten olevan kovassa suosiossa, sillä päivän kaikki neljä ensimmäistä ottelua on pelattu kyseisessä kartassa!

G2:n pääsi aloittamaan ottelun CT-puolella, hyvin CT-painotteisessa kartassa. Ottelu alkoikin “tähtisikermältä” hyvin kun se karkasi jo 5-1 johtoon. Tämän jälkeen mentiin tasaisemmin ja avauspuolisko päättyi lopulta G2:n hyväksi 9-6. Venäläinen 1WIN esitti hyvän kirin puoliskon loppuun ja pääsi näin iskuetäisyydelle.

Koko ottelussa terävimmin servulla esiintyneen Nemanja “hunter-” Kovacin tähdittämä ennakkosuosikki onnistui voittamaan pistoolikierroksen toisen puoliskon alkuun. 1WIN voitti kuitenkin seuraavan kierroksen ja onnistui ketjuttamaan viisi kierrosvoittoa putkeen siirtyen ensimmäistä kertaa johtoon lukemissa 11-10.

1WIN:in puolustus oli lopulta terästä ja sen onnistui napsia kierrosvoittoja tasaiseen tahtiin. Igor “lollipop21k” Solodkovin johdolla joukkue nappasi lopulta yllätysvoiton lukemin 16-13.

Ottelussa G2:n osoitti jälleen haavoittuvuutensa. Tappion myötä CS:GO-joukkue ajautui 1-2 rekordilla tilanteeseen, jossa sen on voitettava kaksi seuraavaa ottelua tai joukkue missaa Rion Majorit katastrofaalisesti. Varsinkin HooXilla ja Justin “jks” Savagella oli vaikeuksia ottelussa, eikä myöskään ykköstähti Niko “NiKo” Kovac ansaitse ottelusta puhtaita papereita.

1WIN on nyt puolestaan voiton päässä Majoreista. Joukkueesta löytyy taitoa nuoren AWP-pelaaja Denis “deko” Zhukovin ja kokeneen NaVi-ikonin Egor “flamie” Vasilyevin muodossa, joten Major-paikka on täysin mahdollinen.

Euroopan IEM Road to Rio on tarjonnut mahtavia otteluita, mahtavine yllätyksineen. Usealla huippujoukkueella riittää töitä saavuttaa himottu Major-paikka.

Kuva: PGL