SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Yllättävä kumppanuus: Louis Vuitton yhteistyöhön LoLin MM-kisojen kanssa
  • Jesse
    Kaila

Yllättävä kumppanuus: Louis Vuitton yhteistyöhön LoLin MM-kisojen kanssa

julkaistu: 24.09.2019 10:50

Luksusbrändinä tunnettu Louis Vuitton hyppää mukaan e-urheilun maailmaan ja yhdistää voimansa Riot Gamesin kanssa. Epätavallisen yhteistyön tarkoituksena on luoda ainutlaatuinen palkintokaappi League of Legendsin MM-kisojen pokaalille.

Julkaisun mukaan pokaalille tarkoitetussa palkintokaapissa tulee näkymään Louis Vuittonin perinteiset “huipputekniset elementit”, jotka ovat tällä kertaa ottaneet inspiraatiotaan myös League of Legendsin universumista. Louis Vuittonin naisten malliston johtaja Nicolas Ghesquiere on myös luvannut peliin uniikkeja LV-teemaisia skinejä ja kapselikokoelman.

Louis Vuitton on aikaisemmin suunnitellut palkintokaappeja muun muassa jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin sekä rugbyn maailmanmestaruuskilpailuun. Vaikka hyppy e-urheilun maailmaan onkin uutta, seuraa luksusbrändi silti yhteistöiden perinteitään ja pysyy pääasiassa palkintokaappien suunnittelussa.

“Louis Vuitton on jo kauan ollut yhdistettynä maailman halutuimpiin palkintoihin, ja täällä olemme tänään, yhdessä Summoner’s Cupin kanssa. Olemme innoissamme, kun saamme olla osa tällaista ikonista tapahtumaa”, kertoo Louis Vuittonin toimitusjohtaja Michael Burke.

LoLin MM-kisat alkavat 2. lokakuuta. Louis Vuittonin panoksen turnaukseen pääsee näkemään marraskuussa, kun kisojen finaalit pelataan Pariisissa.

Lähde: EsportsInsider
Kuvalähde: League of Legends