SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ykkösen kärkikamppailun lehtereille tungosta
  • Toimitus

Ykkösen kärkikamppailun lehtereille tungosta

julkaistu: 17.10.2018 14:49

Ykkösen ensi lauantaina pelattavaan kärkiotteluun HIFK – KPV on jouduttu avaamaan uusia katsomonosia. Kun vielä isäntien fanit ovat tunnetusti sankoin joukoin liikkeellä, on kärkipelistä lupa odottaa suurta kansanjuhlaa.

Iltapäivällä kello 14 käynnistyvään otteluun varattu 200-paikkainen 101-katsomolohko on myytiin hetkessä vierasjoukkueen kannattajille täyteen ja viereisen 102-katsomon osan täyttyessä kovaa vauhtia päätti ottelun järjestävä taho pelata varman päälle.

Myyntipisteen rakentaminen ja anniskelualueen vaatiman tilan johdosta järjestäjä yhdessä KPV:n kannattajien kanssa on päättänyt siirtää fanikatsomon eteläpäätyyn, KPV:n verkkosivuilla kerrotaan.

Telia 5G Areenan eteläpääty on varattu lauantaina pelkästään KPV:n kannattajille. Heille on varattu myös oma sisääntuloportti stadionille.

Pääsylippunsa jo ostaneiden katsojien ei tarvitse tehdä mitään lipuilleen, vaan niillä pääsee myös eteläkatsomoon. Kaikki eteläkatsomon liput ovat numeroimattomia ja jokaiselle riittää katsomosta istuma- ja seisomapaikkoja, järjestävä taho vakuuttaa.

Ykkösen kärkiottelussa on huimat panokset. Molemmat ovat varmistaneet jo vähintään paikan liigakarsinnoissa. Voitollaan KPV varmistaisi suoran nousun Veikkausliigaan.

HIFK puolestaan ohittaisi voitollaan Ykkösen sarjakärjen kahdella pisteellä ennen päätöskierrosta. Tasapelillä taas KPV jatkaisi edelleen Ykkösen kärjessä pisteen erolla HIFK:hon.

Ykkösen sarjakausi päättyy viikkoa myöhemmin. Päätöskierroksella KPV kohtaa KTP:n kotonaan Kokkolassa. HIFK päättää kautensa Ykkösen osalta puolestaan AC Kajaanin vieraana.

(Lähde: KPV:n verkkosivut)