SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Yhteisö haltioissaan – CS:GO-huippujoukkue kiitti pudotuspelipaikasta yllättävällä tavalla
  • Sauli
    Rautiainen

Yhteisö haltioissaan – CS:GO-huippujoukkue kiitti pudotuspelipaikasta yllättävällä tavalla

julkaistu: 07.09.2021 13:00

Syksyn suuren CS:GO ESL Pro League -turnauksen viimeinen lohko saatiin viikonloppuna päätökseensä. Lohko oli siitä erityisen mielenkiintoinen, että aivan viime hetkiin asti oli epäselvää, kuka joukkueista nappaa kolmannen ja viimeisen pudotuspelipaikan.

Lopulta ratkaisevassa pelissä Team Liquid voitti Furian ja täten avasi tien pudotuspeleihin Ninjas In Pyjamasille. Jos Team Liquid ei olisi voittanut otteluaan, Furia olisi edennyt jatkoon NIPin sijasta.

Tämä, ruotsalaisorganisaation näkökulmasta mieluisa asia, ei jäänyt NIPiltä huomaamatta, joten joukkue päätti osoittaa kiitollisuuttaan hieman erilaisella tavalla.

Ruotsalaiset hetkellisesti uudelleenbrändäsivät Twitter-tilinsä Liquidin fani-tiliksi. Voit nähdä kuvan tilanteesta alta:

CS:GO-yhteisössä tempaus sai lämpimän vastaanoton. Useiden mielestä teko osoitti hyvän pelihengen lisäksi huumorintajua, jota ei koskaan voi yhteisössä olla liikaa.

Lohko D:stä jatkoon EPL pudotuspeleihin etenivät Gambit, Team Liquid ja NIP. Ensimmäiset jatko-ottelut pelataan tänään. Suomalaisista mukana ovat ENCE ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama  OG.

Kuva: NIP CS:GO

Tuoreimmat uutiset: