SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Uusi Xbox ilmestyy marraskuussa – Hinnat julki
  • Joni
    Ojala

Uusi Xbox ilmestyy marraskuussa – Hinnat julki

julkaistu: 10.09.2020 10:00

Microsoft julkaisi eilen 8. syyskuuta ensimmäiset tiedot tulevasta “maailman pienimmästä Xbox:sta”. Tänään 9. päivä saimme virallisesti tietää lippulaiva Series X:n tiedot.

Yhdysvalloissa noin 300 dollaria maksava Series S tulee olemaan kevyempi versio yhtiön todellisesta lippulaivasta, Xbox Series X:stä.

Konsoli ei sisällä levyasemaa. Tämän myötä laitetta markkinoidaan vahvasti Xbox All Access -palvelun kanssa. Käyttäjä maksaa kuukausittaisen summan, jolla hän pääsee käsiksi kaikkiin Xbox-peleihin verkon kautta.

Xbox Series S on sopiva vaihtoehto pelaajalle, joka ei tarvitse uuden sukupolven konsoleilta parasta mahdollista tehoa, mutta haluaa päästä käsiksi Xboxin pelikirjastoon helposti. Hinta on myös selkeästi pienempi, kuin Series X:n noin 500 dollaria.

Series X on kooltaan suurempi, levyaseman vielä sisältävä ja tehoiltaan paras Xbox tähän asti. Vain 500 dollarin hinnalla yhtiö pyrkii tarjoamaan Sonyn PlayStation 5:tä edullisemman konsolin. PlayStation 5:n hinta ei ole vielä virallisesti julkaistu ja Microsoftin uskotaan tahallaan odottaneen myöhään oman hintansa julkaisua tämän takia.

Lähde: Microsoft (1) (2) Kuvalähde: Microsoft

Tuoreimmat Pelaajatcom uutiset: