SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
WoWin legendaarinen kilpajuoksu on käynnissä – Joona “Fragi” Laine puolustamassa mestaruutta
  • Niko
    Nikkilä

WoWin legendaarinen kilpajuoksu on käynnissä – Joona “Fragi” Laine puolustamassa mestaruutta

julkaistu: 09.03.2022 16:00

Advertisement

World of Warcraft ei kenties ole e-urheilumaailman tunnetuin peli, mutta sillä on silti oma, intohimoinen pelaajakuntansa. Pelin kilpapuolen nimekkäimpiin kisoihin kuuluu Race to World First, jossa pelin klaanit pyrkivät peittoamaan sen uusimman raidin ensimmäisenä.

Pelin tämänhetkisen, Shadowlands-lisäosan viimeinen Race to World First -kilpajuoksu alkoi eilen ja klaanien tähtäimessä on sielujen aavikkoa hallitsevan The Jailer -vihollisen kukistaminen Mythic-vaikeustasolla.

Kisassa on mukana myös suomalaisen Joona “Fragi” Laineen kilta Echo, joka voitti edellisen, Sylvanas Windrunnerin peittoamiseen tähdänneen kilpajuoksun. Laine tunnetaan entisenä Overwatch-pelaajana, ja hän pelasi lajin ammattilaisliiga Overwatch Leaguessa Philadelphia Fusion ja Guangzhou Charge -joukkueissa.

World of Warcraft on kuitenkin Laineelle entuudestaan tuttu, sillä hän kuului ennen Overwatch-aikojaan legendaariseen, maailman parhaaksi rankattuun Paragon-kiltaan.

Kilpajuoksun uskotaan kestävän kuudesta päivästä jopa kahteen viikkoon. Muita kisaan osaa ottavia kiltoja ovat esimeriksi Method sekä maailman kakkossijaa hallitseva Team Liquid.

Echon omaa kisalähetystä voi seurata näiden Twitch-kanavalta. Laineen henkilökohtaista striimiä taasen voi seurata tämän omalta Twitch-kanavalta.

Lähteet: Raider.io, Dotesports Kuvalähde: Blizzard