SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Wolves – Torino: Torino tarvitsee kipeästi vierasmaaleja
  • Toimitus

Wolves – Torino: Torino tarvitsee kipeästi vierasmaaleja

julkaistu: 29.08.2019 19:13

Tänään Eurooppa-liigan mielenkiintoisimman ottelun tarjoaa Molineux Stadium, kun vastakkain asettuvat Wolverhampton Wanderers ja Torino. Otteluun lähdetään kotijoukkueen kannalta todella hyvistä asetelmista, kun joukkue nappasi vieraskentällä voiton latoen jopa kolme vierasmaalia ja voittaen paikalliset maalijuhlat numeroin 2 – 3.

Otteluun lähdetään muutenkin kotijoukkueen kannalta loistavista asemista, kun hienon sään lisäksi valmentajan mieltä parantaa myös täysin tyhjä sairaslista, joten nyt jos koskaan on Wolvesilla paikka kairata tiensä europelejen lohkovaiheeseen.

Tämän päivän kotijoukkue ei suoranaisesti ansainnut kolmea vierasmaaliaan, jos joukkueen pelaamista katsoo, mutta Wolvesin tämän kauden peli-identiteetti tuntuu olevan selvä. Joukkue taistelee rotan lailla ja kairaa tuloksen näköjään vähän joka pelistä.

Myös joukkueen vastahyökkäyspelaaminen on rakenteiltaan kunnossa. Tämän lisäksi on todettava, että alkukauden aikana vaikeutena ollut maalinteko onnisui ensimmäisessä osaottelussa normaalia paremmin, kun joukkue laittoi pallon verkkoon oikeastaan jokaisesta maalipaikastaan.

Vierasjoukkue Torino on tänään siis kovan työn edessä, mutta loistavan hyökkäyskaluston omaavat vierailijat eivät varmasti ole heittäneet vielä kirvestä kaivoon. Poissaololista on olemassa ja se on jopa viiden nimen mittainen, mutta jokainen pelaaja on kyllä joukkueen materiaalilla paikattavissa. Päivän poissaolijoiksi merkataan Ansaldi, N’Kolou, Vojnovic, Edera ja Falque.

Torinon pelitapa on tänään selvä. Alle kahden maalin ei voi tulla kun turpaan. Vähintään kaksi on tehtävä ja kolme olisi suotavaa, mikäli Torinossa vielä haaveillaan europelejen jatkosta. Tämän täytyy tietysti näkyä myös joukkueen pelitavassa, sillä puolustamaan on tänään turha lähteä, joten hyökkäysvoittoista pelitapaa voisi olla tarjolla.

Otteluparissa on ollut esillä taistelua, tunnetta, repimistä ja rähinää jo ensimmäisestä osasta alkaen. Tänään myös ylilyöntien mahdollisuus on olemassa ja jos vieraat eivät saa mitään aikaiseksi, niin selkäranka saattaa myös katketa ottelun loppuhetkillä.

Kyseessä pitäisi olla vähämaalinen ottelu, mutta nyt kun kertoimia katsoo on minun yllätyksekseni todettava, että underin kerroin on hakattu aivan liian alas. Tätä tapahtuu harvoin, mutta tänään se on mahdollista. Mikäli ottelussa ylipäätään tehdään maaleja voi niitä kerralta alkaa tulemaan yllättävän paljonkin.

Kotijoukkue unelmoi 0-0 tilanteesta, mutta mikäli maaliverkko soi ensimmäisen kerran on ottelupari oikeastaan joko paketissa tai sitten Torino on jo lähellä jatkopaikkaa ja siihenkin on jälleen kotijoukkueen reagoitava ja haaveiltava jo itsekin maalin tekemisestä.